Na raspolaganju City Street view Cafe Corner building blocks s 10182 opeka igračke za dječake i djevojčice Igračke u svojim rukama

( 0 )
1 258.99 kn 881.29 kn

Informacije o proizvodu

Opis

Materijal: ABS plastika, ekološki materijal Broj artikla: KK68014 Broj: 2056 + KOM Pakiranje: Bez originalne kutije, nova u zatvorenoj vrećici. 1. Blokovi dolaze s papirnatim upute za rad, to će vam pomoći da ih pokupi. 2. Prodavatelj ne preuzima odgovornost za bilo kakve posljedice, ako adresu kupca, pogrešno i upućivanje ne može biti uspješno isporučen. 3. Ako vam nedostaju ili su oštećene svjetlosne ploče, poslati na epacket da bi se za nestale ili oštećene dijelove. 4. Prodavatelj ne može kontrolirati i neće snositi nikakve posljedice, ako upućivanje uhitila carinska zemlje-odredišta ili zemlje stanice slanje u roku od posebnog razdoblja.

Detalje slike

Napomena

1.In kako uštedjeti na troškovima prijevoza, prodajemo ovaj blok bez originalnog šarene kutije i kartoni. 2. Svi proizvodi vrlo dobro ispitane i prepuna prije slanja, molim kontaktirajte nas ako imate bilo kakva oštećenja ili kratki spoj, obećavamo da ćemo riješiti problem po vas.Bilo koji nedostaju detalji će biti poslana besplatno. 3. Vi ste облагаетесь poreze na uvoz, carinske naknade, koje se mogu naplatiti na vašoj lokalnoj carine.Ne možemo vas obavijestiti veličina bilo prikupljanje podataka, jer to zavisi od zemlje i proizvoda. 4. Za upućivanje DHL, da se izbjegne carina problema u Italiji, Njemačkoj i Francuskoj, mi ćemo izbrisati upute, a zatim poslati na e-mail. 5. Poslan kupcu iz Brazila, jer carinjenje u Brazilu se odvija vrlo sporo, tako da je ponekad dostava traje od 50 do 60 dana.ako se podaci o praćenju smatra pouzdanim, molimo vas, trebate se carinjenje ili kontaktirajte lokalnog poštanskog ureda.Molimo, imajte to na umu.Hvala na razumijevanju. 6. Ako ste hrvatski, molimo vas, napišite svoje puno ime u bilješci. 7. Ako vam je potrebna originalna kutija, slobodno nas kontaktirajte prije postavljanja vaše narudžbe, mi naplatiti dodatne troškove. 8. Vi ste облагаетесь poreze na uvoz, carinske naknade, koje se mogu naplatiti na vašoj lokalnoj carine.Ne možemo vas obavijestiti veličina bilo prikupljanje podataka, jer to zavisi od zemlje i proizvoda. 9.Do učinite nam uslugu, ostavite pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni narudžbom i robe.Molimo vas da ne žurite ostaviti nas negativne povratne informacije, ako ste nezadovoljni s narudžbama, ali dajte nam priliku riješiti problem za vas.Mi ćemo se potruditi da vas zadovoljiti.

Više informacija

  • Vrsta plastike - ABS
  • Upozorenje - Ne jedite i ne prekrivajte vatru
  • Paul - Unisex
  • Materijal - Plastika
  • 3C - Certifikat
  • Bar-kod - No
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Veličina bloka - Mikro gradbeni blok, Veliki građevinski blok (>1 cm)
  • Oblik plastičnog bloka - Nepravilnog oblika
  • Preporučena dob - 18+, 14+y
  • Broj modela - KK68014
  • Raspon dobi - > 6 godina

SKU: w34727


Naši (0)

Također mogu se sviđa