Bundeva na Noć vještica, Kariranih Izolirani pakete za ланча, Veliki kontejner za jelo, термосумка-тоут, Ručak-boks, Školski prometni torbicu za Bento.

( 0 )
96.33 kn 48.20 kn

Informacije o proizvodu

Prijenosni izdvojeni lunch paket za svakodnevno ručak ili grickalice, održava hranu svježom i sigurno duže od plastične ručak kutije ili papirnate vrećice za ланча, dovoljno prostora za ланча, sendviče, salate, voće, grickalice, pića.

Ručak-boks s dopadljiv dizajn, udobna ručka za nošenje i jednostavan prednji torbica za sitnice, s lako otvaranje patent-zatvarač osigurava nesmetano otvaranje i zatvaranje torbe, uredan linije čine ručak-boks izdržljiv je Izrađen od vrhunskog ekološki čistog poliestera i aluminijske folije, izdržljiva i многоразов, ovaj ručak-boks će zadržati vaš obrok u izolaciji od 2 do 5 sati.Dobra izolacija i smrznuti, pomoću paketa s ledom će biti ukusnije i duže ostati svježe. mala veličina, lako stane u ruksak, torbu ili torbu Vodootporna, otporna na vlagu, prozračni i izdržljiva.Savršen prednju torbicu za spremanje posuđa, salvete, ključa, sitnice, kartica i drugih sitnica.

Lako se čisti, briše se u automobilu, izdržljiv, zasigurno ćete izvrsnu primjenu u ovom univerzalna torba za ланча sa smiješno, lijepo, svijetlo, креативными uzorcima, može se koristiti kao torba za ланча, torbe za piknik, torbe za grickalice, torbe-тоут, kurirske torbe, poslovne torbe, torbe i sl. Pogodan za sve dobne skupine, idealna torba za šetnje u kupovinu, lijeni vikend, škole, ureda, teretane i sl. Lice: - Ovaj je lagan, izdržljiv i kompaktan usamljena torba za ланча, lijepa oblika i osmišljenog proizvoda, moderan način svakodnevno nošenje ланча, sendviče, salate, voće, grickalice, piće za putovanja, prostor za piknik, rada, ured i školu. .

Svestrana je, glatko застегивающаяся i открывающаяся munja, mekana i nježna gornja ručka, zgodan prednju torbicu, lako se čisti.

- To je potpuno moderna i экономящая novac alternativa tradicionalnom коричневому бумажному paket ili košare za piknik.Specifikacija: Boja: Custom uzorcima Način otvaranja: Munja Struktura: glavni džep, prednji torba Stil: prijenosna torba za grickalice / ланча Napomena: -Molimo vas, dopustite 1-3 cm (0,39-1,18 inča) netočnosti u iznosu od-za ručno mjerenje, hvala.

-Stvarna boja može se neznatno razlikovati od slike zbog svjetlosnih efekata i postavki zaslona, molimo vas da s razumijevanjem prihvaćena.

-Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, 24-satna on-line usluga će vam najviše zadovoljavajući odgovor.

Više informacija

  • NEKOLIKO UREDA - Термосумка za ланча ima jedan glavni pretinac za ланча s izolacijom na munje
  • CN - Zhejiang
  • Materijal - Oxford Tkanina
  • Dizajn - Oxford tkanina i debela aluminijska folija
  • Izdržljiv materijal - Ova ženska torba za ланча za višekratnu upotrebu - idealan izbor za nošenje.
  • Vrsta - Za 2 osobe
  • Stil - Prijenosna torba za grickalice / ланча
  • Mjesto podrijetla - Kina (kopno)
  • UDOBAN I PRAKTIČAN. - Ova torba za ланча višekratnu upotrebu ima gornju ručku, koji se lako nositi sa sobom.
  • Tip kopče - munja
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Višenamjenski - Samo s jedne prijenosni torbicom za ланча, vaše putovanje će biti više komfornim

SKU: w343358


Naši (0)

Također mogu se sviđa