Vojne kožne Bičevima za jahanje, Pletena Флоггер ručni rad, Zapadni Konjički Vojnika, Vojne Rekonstrukcije Rata 5605101

( 0 )
238.40 kn 224.10 kn

Informacije o proizvodu

Dobrodošli U moj dućan O ( _ ∩ ∩ ) O ~ podržavamo veliko prodaju.Dobrodošli na savjetovanje i naručivanje.

КОЛЛЕКЦИОННЫЙ kožni bič za jahanje ručni rad, Dužina хлыста: 90 cm 100% ručni rad, najbolja kolekcija

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Primamo samo kroz posredništvo.Ako imate bilo kakvih problema s plaćanjem, molimo vas, pošaljite nam e-mail ili www.gradaniza5.com.hr s molbom za pomoć.Hvala.

Dostava

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šaljemo robu širom svijeta u roku od 3 radna dana (nakon dobivanja prepaid)

U većini zemalja se vrši besplatna dostava prioritetno Kine, što je samo šaljemo robu ćemo vam poslati broj za praćenje.Obično kupci iz Europe, Sjeverne Amerike i Azije mogu se proizvode u roku od 20-30 dana.na primjer, Argentina i Brazil mogu dobiti robu u roku od 30-40 dana. ako je došlo do neke nesreće, to može potrajati i više od 50 dana, molimo vas da strpljivo pričekajte.Hvala.

* Određeno vrijeme isporuke-to je samo procjena, u većini slučajeva upućivanje stiže brže nego što je navedeno iznad, ali ponekad postoje šanse da se upućivanje stiže sporije, što zavisi od carinjenja.Molimo vas da shvatite.

UVJETI PRODAJE

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Uzimajući u obzir korist naših klijenata, mi ćemo objaviti puno manju cijenu na paket, pokušavajući izbjeći carine, ali mi nismo odgovorni za bilo kakve poreze i naknade u slučaju, ako se to dogodi.Donosimo iskrene isprike zbog neugodnosti koje to može izazvati.

2. Moguća su manja odstupanja u boji zbog različite slike i razlučivost slike.

3. Ako se roba ne odgovara detalj, prihvaćamo povrat novca u roku od 3 dana od primitka robe.Ali, naravno, mi smo sve pažljivo provjeriti da sve bude savršeno, prije nego što ih poslati za vas.Ako iz bilo kakve slučajnosti, mi ćemo vam vratiti novac ubrzo nakon primitka robe.

Naši

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Molim vas, dajte nam pozitivnu ocjenu 5 zvjezdica nakon što ste dobili proizvodi i zavolite ih, to je vrlo važno za nas.Hvala.

Prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, molimo vas, dajte nam priliku riješiti vaš problem.Vjerujemo da se svi sporovi mogu riješiti sporazumno.

Mi ćemo učiniti sve napore za rješavanje problema.Hvala.

Kontaktirajte nas

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pružamo eksponati u muzejima širom svijeta, a također su izrađene po mjeri kostime i rekvizite za съемочных grupe film i televiziju.Dobrodošli u trgovinu Military Store, gdje se možete konzultirati s grupama ratne igre i ljubitelja vojne poslove.

Više informacija

  • Paul - Muškarci
  • Tip proizvoda - Oružje i oklop
  • Materijal - Platno
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w339809


Naši (0)

Također mogu se sviđa