4 para čarapa za mršavljenje, Самонагревающиеся čarape shiatsu, muške, Ženske terapijske udobne zimske tople masažne čarape za noge, pribor

( 0 )
18.73 kn 9.36 kn

Informacije o proizvodu

funkcija:

1. Tople čarape za masažu stopala: u čarapama za mršavljenje se koristi visokokvalitetne prirodne vruće točke za postizanje masaža učinak zbog stimulacija akupunkturne točke stopala.To može potaknuti cirkulaciju u nogama, a самонагревающиеся čarape согревают noge u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, tako da je zima, vaša stopala više ne smrzava i ne коченеют.

2. Противоскользящая dizajn hvatanje: Naše термоноски za masažu stopala unisex imaju ljepljive točke na dnu противоскользящих čarapa za joge, osigurati bolje prianjanje i poboljšati stabilnost i ravnotežu.

3. Višenamjenski: Grijači, čarape mogu ukloniti umor nogu, za ublažavanje bolova, regulira živčani sustav, razred i dezodorirati, rješavanje oticanje nogu i stopala, отшелушивать kožu, stvoriti statički masaža stopala, regulirati cirkulaciju.

4. Veličine opcija: Dizajn toplih čarapa za muškarce i žene srednje veličine.Ove суперэластичные i растягивающиеся čarape s grijanom dostupni u veličini za odrasle muškarce-unisex

5. ODLIČNO za ULICE: Wellness čarape - согревают noge u hladnim vremenskim uvjetima.Idealno za planinarenje, skijanje, zima ribolov, jogging, zimski lov, biciklizam, pješacenje, hokej na ledu, čišćenje snijega, lopate i mnogo drugog.U njemu ćete согреетесь hladne zime.

Specifikacija:

Naslov: Самонагревающиеся čarape

Materijal: poliesterska vlakna (Polyester)

Tehničke karakteristike: 38-44 metra metara

Naziv proizvoda: самонагревающиеся čarape-grijače za noge s negativnim ionima daleko infracrveni spektar

Tehničke karakteristike proizvoda: Poboljšavaju mikrocirkulaciju u nogama, obavljaju statički masaža tabana nogu za otklanjanje umora i bolova u nogama

Oznaka proizvoda: svi oni predstavljaju silikon grijaće točke za ispaljivanje, udoban za nošenje

Sadržaj pakiranja:

1/2/4 par * čarape

Napomene:

1. Zbog različitih faktora, kao što je osvjetljenje monitora, osvjetljenje, i tako dalje, Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slike koja se prikazuje na web stranici.

2. Molimo, imajte na mala odstupanja u podacima ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Visina crijeva - Visine do koljena
  • Naziv - MEROCA
  • Materijal - Najlon
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Paul - Muškarci
  • CN - Jiangsu

SKU: w33762


Naši (0)

Također mogu se sviđa