4 kom. Vodonepropusnih vrtnih lampi visi uličnih vijencima za solarne lampe

( 0 )
212.05 kn 148.45 kn

Vrsta: Rasvjeta

Informacije o proizvodu

4 kom. vodonepropusnih vrt održavanje uličnih vijencima za solarne lampe-vijenac

[Ograničenje visine] Izrađena od teške legure ga nije lako savijati ili tresti.Dužina uporište lampica vijence nije ograničena svoje dužine, a pouzdana instalacija i dizajn koji se može instalirati ga na visokim zgradama.U isto vrijeme može biti više svjetlosnih vijencima ili drugih ukrasa, nego prije - ih također možete koristiti za bannere, svjetla, vjetra zvona i različite svjetlosne dekoracije.

[Lagani i fleksibilni] Ulica vijenac mogu biti dodijeljena u zraku.To ne samo da ne utječe na dizajn, ali čak može imati više dekorativni karakter.Visoko visi sa čvora će imati bolji svjetlosni učinak.Projektiramo gudački svjetlosni stup kao mali stup, koji će se lakše instalirati i rastavljati, ne zauzimaju prostor za pohranu.

[Jednostavna instalacija] Nije potreban dodatni sklop ili razlog, bandera je potpuno integriran.Našavši zgrada s dovoljno uporište, jednostavno prikvačite pod.Kada je potrebno napraviti rupu i najprije umetnuti расширительную cijev, vrlo povoljno postaviti ga na zid, i odrasli mogu učiniti sami, bez da itko kakve pomoći.

[Beskrajne scene] Kratak i lagan dizajn može se koristiti u različitim zgradama, kao što su zidovi, ograde, vrata, stambene kuće i tako dalje.Može se koristiti na dvorištu, terasi, терассе, u pabu, kafiću i na drugim scenama.Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom.

Napomena: (nije uključena svjetlosni kabel)

Boja: crna

Materijal: željezo

Sadržaj pakiranja:

4 * Polica za svjetlosne kabele

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Razina zaštite - IP65
  • Certifikacija - Nema
  • Broj modela - Sunčeva svjetlost
  • Jesu li uključene žarulje - No
  • Stil - Moderan
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w31819


Naši (0)

Također mogu se sviđa