Bračni podne krevet u obliku kućice sa dva skidaju police, s vješalicom za kapute, krevet za mlade u spavaćoj sobi, dječji krevetić, dječji krevet, krevet za jednu osobu

( 0 )
3 534.52 kn 2 650.91 kn

Vrsta: Namještaj

Informacije o proizvodu

Opis

Otkrijte savršen spoj funkcionalnosti, udobnosti i stila s našim bračnim krevetom u obliku kućice sa dva vlasnicima.Ovaj bračni podne noćenje s vlasnicima izvedena u prekrasnom, zanimljivom kućnom stilu s drvenim okvirne konstrukcije krova u obliku kuće, odgovara volji istraživati svijet, uređenja i maštaju, a također je opremljen sa dva vlasnicima za pohranu, vješanje odjeće i ukrasa.

Karakteristike:

# 1 [Okvir krova drvene kuće]

Jedinstveni dizajn ovog podne kreveta, s drvenim okvirom pruža bezgraničnu maštu i pristup prirodnom drvetu, da se zabavite i zaspati. Štoviše, na ovaj drveni okvir se mogu staviti različiti ukrasi i pribor koji će pratiti cijeli spavanje i dnevne aktivnosti.

# 2 [Dva odvojivi podložak, potrebna je sigurno pričvršćivanje, molimo vas, pogledajte priručnik]

Ova podne krevet s dva vlasnicima u velikoj mjeri zadovoljiti vaše potrebe skladištenja развешивании odjeću i pribor koji vam se sviđa i koje koristite u svakodnevnom životu.Jedan stalak s 3 police dizajniran za pohranu knjiga, gadgeta, a druga - za vješanje odjeće i drago suspenzija.

Broj 3 [Sigurnost i kvaliteta zajamčeni]

Poprečni dizajn kućišta osigurava trajnost.Konstrukcija kreveta je solidan dizajn, pruža visoku otpornost, koja pruža sigurnost korisnika za vrijeme odmora u podne kreveta.

Broj 4 [Stilske elemente]

Noćenje pruža korisniku osobni prostor za čitanje i sretan put.Na uzglavlje i изножье kreveta dostupne podmetače za jednostavnu i brzu pohranu i vješanje.

Broj 5 [Jednostavna montaža]

Krevet dolazi u istom paketu zajedno s uputama i kompletan set opreme potrebne za vođenje procesa izrade, i krevet, sigurno će se prikupljati s praktičnošću.Preporučuje se koristiti madrac (nije u kompletu) debljine manje od 6 inča.

Više informacija

  • Materijal - bor
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Stil - Minimalistički, moderan dizajn
  • Vrsta - Noćenje
  • S mjestom za pohranu - Bez držač spremnika

SKU: w311628


Naši (0)

Također mogu se sviđa