Veliki poklopac žarulje Minders Držač za dijamantni alati za crtanje, magnet za hladnjak ne dopušta da dospije papirne kape

( 0 )
33.47 kn 25.12 kn

Informacije o proizvodu

Ova vrsta cover minder koristio jak magnet, da pokrije sloj diamond slikarstvu, to je dovoljno da se spremi надоедливую naslovnicu na putu.

Potpuno novi i visoke kvalitete

Naslov: Diamond Painting Cover Minder

Tip: alati za diamond slikarstva

Materijali: magneti + plastika

Korisno: Za pokrivanje sloj dijamant je korišten jak magnet, dovoljno hrapav da ne ometaju dosadne poklopcu Upućivanje uključuje: 1x uređaj za njegu magnet poklopac Značajke:

1. Uređaj za pričvršćivanje magnet poklopac: Postavite dva magneta, od kojih je jedan priključen na poleđini diamond mural, a drugi magnet popravci uređaja za pričvršćivanje poklopca na mjestu.

2. Oznaka: Ove magnetni držači za poklopaca uklonjen ovu надоедливую poklopac s ceste pri obavljanju diamond mural ili drže ih na nezavršenom zemljištem, kako bi se zaštitili od prašine i лохмотьев.

3. Jednostavnost korištenja: Ima jaki magneti na stražnjoj strani, koji mogu učinkovito spriječiti lijepljenje vaše slike damond za kosu, лохмотьям, бриллиантовым бусинкам i sve vrste prašine, imajući vaše radno mjesto čistim i sređen - jednostavan alat koji vam treba za izradu slike s dijamantima.

4. Odličan poklon: Uređaj za obradu dijamant omota može postati odličan poklon za djecu i odrasle ljubitelje diamond slikarstva.

5. Raznovrsnost: Uređaj za obradu magnetskih omota za dijamant slika, i koristite ga kao magnet za hladnjak.

Više informacija

  • Korištenje - Slike
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Umetanje Površina - Puni
  • Okvir - No

SKU: w30876


Naši (0)

Također mogu se sviđa