Fromthenon Slatka Pečat S Datumom Za Raspored Prozirne Marke Poslovne Gumeni Pečat S Podesivim Datum Dnevnik Školski Pribor Tiskanice

( 0 )
3.27 kn 1.67 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

【Univerzalni alat za "Uradi sam"】Slatko velike šarene чернильная prst, možete stvoriti različite obrta svojim rukama.S-figurativno kliknite na pečat, da se dobije željeni crtež pečata.

【Šest boja】 opcije, Odaberite jedan od šest sjajnih boja: ružičasta, plava, narančasta, smeđa, zelena i ljubičasta.S lakoćom napravite lijepe i šarene dizajne.

【Чернильная prst градиентного boje】Чернильная prst ima gradient u boji dizajn, savršen za ispunjavanje različitih boja potrebe različitih scena.

【Jednostavnost korištenja】Чернильная prst zgodan za korištenje.S-include pritisnite pečat na jedan i počnite stvarati svoj jedinstveni dizajn bez napora.

【Visoke kvalitete】 Чернильная prst, izrađen od kvalitetnih materijala, pruža dugotrajno korištenje i daje jasan otisak pečata.

Tehničke karakteristike:

Naziv detalji: Velike šarene чернильная prst

Materijal: Чернильная prst

Veličina: Boja: roza, plava, narančasta, smeđa, zelena, ljubičasta

Sadržaj pakiranja:

1 * KOM Slatka veliki šareni jastučić za tinte

Napomena:

1. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika koje se nude na web-mjestu, zbog mnogih faktora, kao što je osvjetljenje monitora i svjetlosti.

2. Molim vas, dopustite malo odstupanje podataka dobivenih prilikom ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w30294


Naši (0)

Također mogu se sviđa