Privjesak sa ovjes u obliku ruksak, privjesak s cartoonish medvjedom, prozirni akril privezak za ključeve, jednostavan ukras za vaš ruksak za žene, djevojčice i mlade

( 0 )
20.18 kn 14.95 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

OOTDTY

Dizajn crtani medvjed, izrađen od prozirnog akrilnog materijala, lagan i zgodan za nošenje.On će dodati dašak atraktivnosti vaše svakodnevne predmete.

Ovaj privezak izrađen od akrila, izdržljiva, vodootporna i otporan na deformacije.On zadržava svoj oblik i šarm čak i pri svakodnevnoj uporabi.

Pogodan je za ljude svih uzrasta, posebno za one koji vole stil.Bez obzira dječak vi ili djevojka, ovaj privjesak dodati игривости svojim opremu.

Ovaj privezak je ne samo praktičan pribor za ključeve, ali i veliki ukras naprtnjače, torbe i druge predmete.To je univerzalna stvar koja odmah može dati vaše stvari individualnost.

Akril privjesak sa cartoonish medo - savršen izbor.Iznenadite svoje prijatelje ili članove obitelji ovaj šarmantni i funkcionalan poklon, kojim će moći uživati svaki dan.

Tehničke karakteristike:

Materijal: akril

Veličina: oko 3-6 cm/1,18-2,36 "

U isporuku je uključeno:

Privjesak, 1 kom.

Napomena:

Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm od-za ručno mjerenje, molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.

Više informacija

  • Materijal - Metalne
  • Vrsta metala - Nema
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w28723


Naši (0)

Također mogu se sviđa