Za višekratnu upotrebu jastuk za rad, crnci pametni jastučići za evidencije, poslovne notepad

( 0 )
33.32 kn

Informacije o proizvodu

Beskonačno koristite: Smart laptop za višekratnu upotrebu se može koristiti iznova i iznova, samo trljajući ga vlažnom krpom, što ga čini ekološki izbor.

Praktičan veličina: Ovaj laptop veličine 17,8 * 10,4 cm je dovoljno mali da ga nosite sa sobom ili staviti u torbu, što ga čini idealnim za korištenje u pokretu.

Moderan dizajn: Lakonski crne boje i moderan dizajn ovog laptopa ga čine stilski pribor za osobnu ili profesionalnu uporabu.

Izdržljiv materijal: Izrađen od visoko-papir, ovaj laptop razlikuje se snaga i izdržljivost, što osigurava trajnost ponavlja korištenje.

Univerzalna upotreba: Inteligentni višekratnu upotrebu notepad je svestran alat koji se može koristiti za razne svrhe, bilo za bilješke, zapisivanja ili brainstorming. 100% potpuno Novi i visoke kvalitete.

Tip: Pametna bilježnica za višekratnu upotrebu

Veličina: 17,8 * 10,4 cm

Boja: crna

Materijal: papir

Lik: Bilježnicu, možete koristiti beskonačno, trljajući ga vlažnom krpom.Male veličine, zato ga možete nositi sa sobom, ili stavi u torbu.

Kit sadrži: Jastuk 1 komad

Napomene:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

2. Molim vas, dopustite pogreške u iznosu od 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w2821


Naši (0)

Također mogu se sviđa