Biljni Mat Lonca Umjetna Dog Trava, Travnjak Za Kupaonicu Unutarnji Vanjski Biljni Tepih Umjetni Travnjak Tepih Za Prijavu Ukras Kućnih Ljubimaca 23.62 X

( 0 )
207.18 kn 103.59 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

1. Umjetni travnjak od утолщенного polipropilenska materijala, mekana, izdržljiva, toplinu i dugotrajna u obliku какашек kućne ljubimce ili urina.

2. Имитируйте prirodne trave, приучайте pasa ide u wc u određenim mjestima i spriječiti nered.

3. Na podlozi od umjetne trave mnogo drenažne rupe za jednostavno čišćenje.

4. Čišćenje se sastoji samo iz uništenje pas trke sapunici; Odlično za unutarnjeg dvorišta, unutarnju ili vanjsku uporabu.

5. Može se koristiti ne samo kao tepih za wc za kućne ljubimce, ali i kao ulazni tepih, naširoko koristi u opremanju doma.

Specifikacija:

Materijal: umjetna trava i debeli materijal polipropilen

Boja: zelena

Veličina: oko 60 * 46 cm / 23,62 * 18,11 u.

Težina: oko 443 g

Pakiranje: Plastična paket

Pakiranje list:

1 * Leglo za travu za pse (ne uključujući umivaonika)

Napomene:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog razlike u upotrebu dimenzije, molim vas, dopustite razliku u iznosu od 1-2 vidi

Detalje o proizvodu

1. 【Visoko kvalitetni materijal】 podloga za bilje za pse napravljen od umjetne trave i debelog polipropilena materijala koji je mekan i izdržljiva, toplinu, za višekratnu upotrebu, robustan i ima dugi vijek trajanja.

2. 【Održavajte čistoću】 Tepih za urin iz щенячьей bilje će vam pomoći održavati čistoću u svoju sobu, jer na podlogu umjetne trave mnogo drenažne rupe, možete staviti ovu travu na vrhu police za prikupljanje, da se tekućina otrčati u nju.

3. 【Trening za kućne ljubimce】 Biljni lonac oponaša prirodne trave, koja može ne samo naučiti psa da hoda u wc na određenom mjestu, ali i spriječiti nered, koji je vrlo pogodan za многочасовой rada ili boravka u apartmanu, kada želite trenirati kućne ljubimce uživati u wc.

4. 【Jednostavno čišćenje】 Tepih za lonac od očnjaka trava se lako čisti, samo je potrebno da ga oprati s vodom i sapunom kako bi se lako sprati prljavštinu za bezbrižan čišćenje.

5. 【Nekoliko koristi】 Tepih za urin za pse Grass pogodna za unutarnje i vanjsko, kao što su biljni vrt, vrtovi, stražnja dvorišta, balkone, verande, biljni tepisi, prostirke za kupatilo, vrata tepisi i tako dalje

Više informacija

  • Materijal - umjetna debeli materijal polipropilen
  • Broj modela - Tepih za wc s travnjakom za kućne ljubimce
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w2735


Naši (0)

Također mogu se sviđa