100% Original NOVI baterija 6580mAh bv6800 za Blackview Pro IP68 Vodootporan MT6750T Najnovije proizvodnje, visoke Kvalitete Baterija + Alata

( 0 )
133.94 kn 115.21 kn

Informacije o proizvodu

Molimo navedite puno ime primatelja u vezi sa novom politikom ruske carine

U ovoj trgovini je sve baterije su podržani u veliko broju

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se prvi kontakt s nama.Odlučimo ih za vas.Molimo vas, ne otvarajte spor slučajno, inače smo, www.gradaniza5.com.hr, kao i Kineska liga prodavača napiši vas kao неплатежеспособного.I vi ćete biti blokirani.

Da u upućivanju?

1 * baterija

1 * Kompleta alata

1 * Naljepnica za ljepilo

Nove litij-jonske baterije potrebno je potpuno napuniti i potpuno pražnjenje 2-3 puta, prije nego što su u POTPUNOSTI klimatizirani.Molimo, zapamtite da sve performanse i trajnost nove litij-jonske baterije postiže tek nakon 2-3 potpuna ciklusa punjenja i pražnjenja.Nakon 2-3 ciklusa vam više nikada neće morati ažurirati baterija!

Sve vrijeme razgovora i stanja čekanja je približan i ovisi o konfiguraciji mreže operatora, jačine signala i odabrane funkcije.Vrijeme razgovora i stanja čekanja u analognom načinu rada će biti manje, kao što je gore navedeno.

Prijeđite na poslu.

Informacije o isporuci: 1. Molimo vas da potvrdite svoju adresu nakon narudžbe.Poslat ćemo vam robu odmah nakon primitka uplate.(mi ćemo poslati robu u roku od 2-5 dana (radnih dana, ne praznikom) nakon potvrde plaćanja platforma) 2. Prilikom potvrde narudžbe će se koristiti način isporuke po defaultu.Roba će biti poslana Bpost, Turkey Post, PostNL, CDEK ili drugima.Proizvodi se šalju iz Kine, doći do većine zemalja u roku od 20-45 radnih dana. 3. Ako želite, također možete promijeniti načine isporuke, kao što su UPS, DHL, FedEx itd. Naravno, morate platiti razliku u troškovima prijevoza.Detalje možete pojasniti kod nas. (Platiti razliku u cijeni dostave na ovom linku),

4. Baterija je uobičajena roba za isporuku, procijenjeno vrijeme isporuke može biti više nego za obične robe.Plaćanje: 1. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene preko sigurnog sustava za escrow 2. Molimo provjerite da li ste pročitali sve opis i slažem se s transakcijom prije kupnje.Jamstvo: 1. Ako niste zadovoljni izradu vaših proizvoda, molimo vratite ga u roku od 7 dana za zamjenu ambalaže ili povrata novca; Molimo kontaktirajte nas prije nego što se vrati ga.Oštećena roba se ne vraća. 2. Kupac je odgovoran samo za trošak povratne dostave jamstva za proizvode. 3. Prije povratka robe, molimo vas, provjerite da li ste dobili povratnu adresu i napišite "poklon" na listu dostave.Molimo vas da koristite normalne poštanskih usluga i obavijestite nas na broj za praćenje.Nakon što smo dobili robu, mi ćemo to popraviti ga ili обменяем što je prije moguće.O unosima: 1. Mi se oslanjamo na naš ugled i zadovoljstvo klijenata, uspjeti.Stoga je vaše mišljenje je iznimno važno za nas.Molimo vas, ostavite nas 5-star ocjenu, ako ste zadovoljni našim proizvodom ili uslugom. 2. Molimo vas, ne ostavljajte nas nema gostiju, osim 5 zvjezdica, samo zbog isporuke.Nemamo puno izbora pri isporuci baterija. 3. Mi brinemo o našim cijenjenim klijentima i uvijek ćemo se potruditi da vam pomogne. "4. Molim vas, dajte nam priliku riješiti bilo koji problem.Mi razumijemo što strahove i frustracije možete doživjeti, i da će učiniti sve što je moguće kako bi riješio probleme. 5. Molimo vas da nam, prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti bilo koji spor na mjestu, jer uvijek se trudimo svim silama služiti našim klijentima, mi ćemo vam ponuditi zadovoljavajuće rješenje.Drugo 1. Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz 2. Na sve e-mailove će biti odgovoreno u roku od 24 sata, osim ako niste dobili naš odgovor, molimo, molimo, pošaljite svoj post ponovno, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.Hvala za kupnju, ugodan provod.

Više informacija

  • Kapacitet baterija (mah) - Iznad 5000 mah
  • Certifikat kvalitete - ce
  • Broj modela - BV6800
  • Naziv - VBNM
  • Originalni ili ne - Original
  • Kompatibilan brand - BLACKVIEW
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w27107


Naši (0)

Također mogu se sviđa