Remen za sat Amazfit T-Rex 2, multifunkcionalni podesiv remen za sat Amazfit T-Rex 2 s kompasom

( 0 )
48.06 kn 33.61 kn

Vrsta: Auto monitora

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

Višenamjenski: Ovaj podesivi remen s taktičke trakom za opstanak na otvorenom je osmišljen za različite svrhe, da bi ga obavezno za ljubitelje aktivnog odmora.

Podesivi remen: To je opremljen sa podesivim remenom koji se može postaviti pod savršenu slijetanje, a pruža maksimalnu udobnost i komfor.

Izbor boja: Dostupan u 10 različitih boja, ovaj remen omogućuje vam da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašem životnom ili raspoloženju.

Taktički dizajn: Taktički dizajn ovog remena, što ga čini idealnim za aktivan odmor, kao što su planinarenje, kampiranje, ribolov i još mnogo toga.

Izdržljiv materijal: Izrađen od visoko kvalitetnih materijala, ovaj remen je predviđen za rad u surovim vanjskim uvjetima, pružajući dugotrajno korištenje.

Tehničke karakteristike:

Boja: morski kamuflaža, crno-bijele maskirne, crveno-crne uniforme, pusti uniforme, maskirne zelene, crno-narančasta, crna, army zelena, tamno plava, smeđa (po želji)

Veličina pakiranja: 21 * 5.5 * 1 CM

Težina paketa: 33 g

Napomena:

1. Podatke o dimenzijama pogledajte samo kao referenca, molimo vas, moguća su odstupanja u 1-2 cm (0,4-0,8 inča) od-za ručno mjerenje, hvala.

2. Boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati, na zaslonu vašeg računala, jer monitori kalibrirani na različite načine.

Popis paketa:

1 * Remen za sat

1 * Odvijač

Više informacija

  • Dobna skupina za primjenu - Za odrasle
  • Naziv - docooler
  • Kompatibilnost - Sve kompatibilne
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Remen za sat
  • Kod - V10708-4

SKU: w268713


Naši (0)

Također mogu se sviđa