6 Džepova, Viseći novčanik, Rokovnik, Namjenu polica za skladištenje torbe, Transparentan Rotira 360 Stupnjeva, Kuka za dnevni boravak, spavaće sobe

( 0 )
72.23 kn 43.34 kn

Informacije o proizvodu

6 Džepni Rokovnik Za Pohranu Torbe Rotiraju za 360 Stupnjeva Kuka Polica Za Skladištenje Torbe Montažni Držač Torbe za Dnevni boravak Spavaća soba

Karakteristike:

1. Snažan i izdržljiv: Naš organizator za pohranu torbica je izrađena od kvalitetnih i trajnih materijala, osigurati trajno funkcioniranje posao.Armirano-ne-tkani materijal debela i čvrsta, a pruža odličnu zaštitu svoje torbe.

2. Veliki kapacitet za pohranu: Ovaj praktičan organizator za torbe sa šest filijala nudi dovoljno prostora za istovremenu pohranu do šest torbe.Pozdravite se s загроможденными ormara i čuvajte svoje torbe uredno разложенными na jednom mjestu.Prostran dizajn omogućuje jednostavan pristup i osigurava da vaše torbe zadržati svoj oblik i kvaliteta s vremenom.

3. Elegantan i неподвластный vrijeme dizajn: Viseći organizator za torbe izvršiti u minimalistički i klasičnoj crnoj ili sivoj boji, što ga čini stilski dodatak za bilo koju prostoriju ili ormar.Uglađeni dizajn daje torbi dašak elegancije, a pruža svestranost i неподвластный vremena stil.Nadogradite svoje rješenje za pohranu s pomoću torbe koja ne samo da će zadržati red u svoje torbe, ali i kompliment svoju estetiku.

Rotirajući kuka na 4,360 °: Polica za skladištenje torbe je opremljena rotacijskim kukičanje, koji omogućuje jednostavan pristup vašim сумкам.Samo skrenite kuka za jednostavno odabrati odgovarajuću torbu, bez ikakvih komplikacija.Praktičan dizajn osigurava da vaše torbe će biti na dohvat ruke, što ih čini prikladnim rješenjem za pohranu.

5. Lako se čisti i пыленепроницаем: Naš montažni držač za torbe osmišljen tako da ga je lako čistiti i bio je otporan na prašinu i prljavštinu.Ne-tkani materijal se lako протирается, što štedi vaše vrijeme i trud na održavanju čistoće torbe.Pazite da ne dođe u svoje torbe od prašine i održavajte ih u savršenom stanju uz pomoć našeg пыленепроницаемой i jednostavan za njegu torbe za pohranu.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Materijal: ne-tkani materijal

Značajke: Lako se čisti, пыленепроницаем, prijenosni skladištenje

Područje primjene: soba, svlačionica

Veličina: 850.00x350.00x10.00mm/33.15x13.65x0.39in

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1x Organizator za pohranu torbe

Više informacija

  • Vrsta - Torbu za pohranu
  • Naziv - alloet
  • Materijal - Ne-tkani materijal
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Karakteristike - S dosegom, Eko-friendly
  • Mjerodavni prostor - Ormar za odjeću
  • Oblik - Pravokutni
  • Korištenje - Višenamjenski

SKU: w26375


Naši (0)

Također mogu se sviđa