Vjenčanje torbu s ručkom na vrhu od velikog gorskog kristala Fushia, večernje torbice s ljubičastim dijamantima, luksuzne torbe s kamenjem za mladence, svečane клатч-novčanik

( 5 )
1 039.91 kn 457.56 kn

Informacije o proizvodu

Poštovani kupci:

mi proizvodimo večernje torbe više od deset godina

SVE VEČERNJE TORBE U našoj TRGOVINI NA 100% RUČNI RAD, JEDNA TORBA

Je potrebno pet dana da se završi, u usporedbi s jeftinim večernju torbu, koristimo više kvalitetnih dijamanata, 100% ručni rad, torba сверкающая, molim vas, slobodno stavljajte red, 100% garancija kvalitete

Veličina torbe sljedeći:

dužina: 22 cm

širina: 8 cm

visina: 12 cm

Lanac: 50 cm ili 120 cm (obično šaljemo 50 cm)

1. Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese naloga.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

4. Prikazane slike ne odgovaraju stvarnom proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme dostave može biti odgođen na nekoliko dana u sezoni odmora.

6. S vremena na vrijeme međunarodna dostava se može odgoditi zbog carinske provjere, lošeg vremena, kašnjenja leta.Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим svoje parcele i brzo ćemo vam odgovoriti.

7. Vrijeme dostave:

1. Mi želimo da vi budete zadovoljni 100%!

2. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ćemo izdati VAM povrat novca ili ZAMJENU.Izuzetaka nema!Troškove dostave plaća prodavatelj i kupac na pola.

3. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak.

4. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.gradaniza5.com.hr.Ili možete odabrati zamjenu

GARANCIJA:

1. 12-mjesečna ograničeno jamstvo proizvođača za neispravan proizvod (osim za predmete oštećene i/ili se koriste za druge svrhe nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

2. Neispravan proizvod mora biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.Mi ne ремонтируем i ne zamjenjujem roba istekla garancija.

3. Želimo vam ugodan shopping na www.gradaniza5.com.hr!

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas, molimo vas, stavite nam 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni haljinu, molimo vas prvo nas kontaktirajte ako naiđete na bilo kakve probleme.možete poslati poruku e-pošte ili se družiti s nama online, na sve e-mailove će biti odgovoreno u roku od 1 radnog dana, osim ako niste dobili naš odgovor, molimo pošaljite svoje pismo ponovo, mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku

LINK za naš shop:

Više informacija

  • Tvrdoća - Tvrdi
  • Paul - Žene
  • Ukras - Nema
  • Izgovor - Stranka
  • Mjesto podrijetla - GUANGDONG
  • Broj modela - 03
  • Tip slike - Hrapav
  • Tip kopče - Bolt
  • Osnovni materijal - Metalik
  • Naziv - СИЮАНЬ
  • CN - Guangdong
  • Stil - HALJINA
  • Materijal obloge - Sintetička koža
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Oblik - Minaudiere
  • Izgled - Nema

SKU: w25996


Naši (1)

Autor: Klijent
| 2023-09-13

Torbu je izvedena danas, odlične kvalitete! Ja sam vrlo zadovoljan samim proizvodom. Ona je vrlo pogodna za posebne aktivnosti, na koje bi trebali doći u službenom haljina i trebate elegantnu torbu. Dobio sam ga kao put prije početka nove Operne i koncertne sezone u mom gradu! Jedini nedostatak koji vidim u torbici, - to sam težinu, jer to je sve od rhinestones i metalne rimless, i teži, vjerojatno oko 700-800 grama, ako je dodati na njega IPHONE, mali novčanik i svoje tragove, ruž za usne, malo parfema, to će biti još oko 200-ak grama. Za to su također dobili nekoliko dodatnih kristala u slučaju da neki od njih padne s vremenom, što je vrlo dobar, pa kako pronaći upravo takva veličina je vrlo teško. Također na torbicu u prilogu lanac od oružja od metala, osim ako želite da ga nosite sa lancem. Prodavatelj je bio vrlo pristojan i nekoliko puta kontaktirao sa mnom, kako bi bili sigurni da torbu prebačen u dobrom stanju. Usluga je super! Puno vam hvala!

Također mogu se sviđa