Novak Đoković Svijetlo plavi logotip sa слоганом Torbe za ланча Vodootporne torbe za piknik термосумки za ланча za žene, posao, djecu, škole

( 0 )
96.40 kn 46.24 kn

Informacije o proizvodu

Opis materijal: Paket za ланча je izrađena od tkanine Oxford visoke gustoće i guste aluminijske folije.U njemu je vaš obrok može ostati hladnom ili toplom oko 4 sata.To će učiniti vaše jelo svježe i ukusne.Bolje zamrznuti u paketu sa ledom.On je svježiji.

Karakteristike proizvoda: vodootporna, otporna na vlagu, prozračni, teško nosio.Lagani, deblju olovku, poboljšano otporna na habanje glatka munja, lako se čisti.U ovu torbu veličine 8x5 cm sprijeda može se staviti telefon, novčanik, ključeve, kartice, punjači, male salvete i druge male predmete.

Scenarij primjene: Lako se može koristiti kao paket za ланча, torbe za piknik, stvarajući torbe ili kesi.Ručak-pakete unisex veliki, ne samo za rad i učenje u školi, ali i za aktivni odmor, kao što su ribolov, pješačenje, izleti i sl. možete ga uzeti sa sobom u ured, na izlete, na plaži i na sportske aktivnosti.Ili uzmi sa sobom korisne obroke za svoje obitelji ili uživajte u ugodnom воскресным piknik.

Upute za pranje: Ručno pranje, ne stroj, ne glačati, ne izbjeljivati, trajan.

Više informacija

  • Mjesto podrijetla - Kina (kopno)
  • Materijal - Oxford Tkanina
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w256830


Naši (0)

Također mogu se sviđa