Prijenosni stol za piknik Pop plaža stolići s blagom postoljem Lagani Sklopivi Kvadratni stol-šator za ribolov kampiranje

( 0 )
302.86 kn 211.97 kn

Informacije o proizvodu

Ovaj mali sklopivi stol je idealan za crtanje skica, na otvorenom i drugih težnji.Zbog visoke nosivosti na njega također možete objesiti druge predmete.On je pogodan za pohranu i može se koristiti kako kod kuće, tako i vani. !

Naslov: Prijenosni marširati stol

Boja: crna / imitacija drva

Materijal: aluminijska legura

Težina: 1485 g (ovisi o stvarnoj situaciji)

Popis paketa:

Prijenosni marširati desk * 1

Napomene:

Zbog svjetlosnih efekata i kut kamere u boji proizvoda i boja, kao što je prikazano na slici, mogu se razlikovati.

Zbog ručno mjerenje veličine proizvoda se može razlikovati.

Detalje o proizvodu

1. Dizajn lampica postolja: i vise druge predmete i koristiti noću.Ovaj ulični stol za kampiranje ima kvadratni dizajn, koji omogućava da se na njemu više predmeta.On je također dolazi s svjetlosni postoljem koje se može koristiti za vješanje svjetla, torbe ili druge dodatne opreme.Svjetlosni postoljem pogodan za korištenje noću, jer ona pruža osvjetljenje i povećava praktičnost površine.

2. Jednostavna prilagodba: Napravite odmor u prirodi i ugodnije zahvaljujući 2-stupanjskim podešavanje visine našeg prijenosnog površine.Podesite visinu do 34 ili 52 cm, ovisno o vašim potrebama.Teleskopska dizajn omogućuje lako ga koristiti kako u zatvorenom, tako i na ulici.

3. Laka prenosivost: Ovaj prijenosni marširati stol dolazi sa torbicom za pohranu i ima sklopivi dizajn, koji ne zauzima puno prostora.Možete udobno držati ga u svom automobilu, ruksak ili ormaru, kada se ne koristi.

4. Robustan dizajn: Izrađen od visoke čvrstoće, otporna na koroziju, legure, ovaj prijenosni marširati stol daruje vam mir zbog svoje visoke nosivosti.Izdržljiva konstrukcija osigurava otpornost na pritisak i pada, kao i lagani za udobnost prijevoza.

5. Idealan suputnik: Ovaj prijenosni marširati stol je univerzalni dodatak vašem снаряжению za aktivan odmor.Idealan za izlete na velikom otvorenom, ali i kao rezervni stola kod kuće.Pogodan za različite scenarije, kao što su ribolov, oprema za roštilj, piknik i čak i skice na otvorenom, potreban je bilo koji ljubitelj avanture.

Više informacija

  • Materijal - Plastika
  • Sa priborom ili ne - No
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Može primiti kipućoj vodi ili ne - Primjenjivo
  • Jednokratna - No
  • S torbicom-hladnjak ili ne - No
  • Preklop - No

SKU: w24336


Naši (0)

Također mogu se sviđa