Korektor Držanje Za Yoga "Zvonar" Podesiva Prečka Za Tijelo, Štap Za Korekciju Otvorena Leđa Oprema Za fitness i U teretanu, Nije Sportska oprema za Vježbanje

( 0 )
314.33 kn 182.28 kn

Informacije o proizvodu

Korektor Držanje Za Yoga "Zvonar" Podesiva Prečka Za Tijelo, Štap Za Korekciju Otvorena Leđa Oprema Za fitness i U teretanu, Nije Sportska oprema za Vježbanje

Funkcija:

1. Soft поролоновая omotu, uvlačenje dizajn, dužina 21-34 inča, pogodna za djecu i odrasle, očekuju vas nove načine igre.

2. Korektor stav: Naš korektor držanje pogodan za odrasle i djecu, on će vam pomoći u širenju ramena, i imat ćete više ravna, uvjeren, zdrava i mlada držanje.Uživajte u bolji život s najboljim odnosom prema životu.

3. Za razliku od nosive lektori stav, ne morate ih nositi stalno, dovoljno 10-30 minuta dnevno za opuštanje.Korektor držanje može uživati cijela obitelj, ona dolazi s remenom za jednostavnu pohranu.

4. Ovaj pojas je posebno odgovara ljudima sa blago konkavna struka, djeci, ljudima sa склоненными glavama, uredskim radnicima sa dugim iskustvom rada i uredskim službenicima; za poboljšanje držanja vratite mišića i kralježnice u početni položaj.

Specifikacija:

Materijal: nehrđajući čelik + pjena

Dužina: 54-86 cm

Boja: roza, plava, zelena

Težina: 500 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Naziv odjela - Žene
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Nastavni igralište - Mišići Relex Aparat, Pre
  • Sport - Opuštanje mišića

SKU: w2408


Naši (0)

Također mogu se sviđa