Plišani Pas Kreštav Loptu, Otporan Na Укусам, Elastičan Высвобождающий Energije, Čišćenje Zubi, Dječija Igračka Za Pse, Igračke Za Kućne Ljubimce, Za Pse Velikih I Srednje Veličine

( 0 )
81.09 kn 29.98 kn

Informacije o proizvodu

Ovaj je psić писклявый loptu prekriven prirodni pamuk materijal koji privlači pse i potiče njihovu znatiželju.Ne dajte vašem psu dosadno, zabavljaju ga satima.Osim toga, to je lako očistiti!Obvezni atribut za svakog vlasnika psa.

Specifikacija:

A: 15 cm / 5,91 u.

B: 17 cm / 6,69 u.

C: 14 cm / 5,51 u.

D: 14 cm / 5,51 u.

Materijal: tkanina / guma

Pakiranje list:

Lopta za писклявой pas * 1

Saznajte više o proizvodu

1. Odabrani materijal: Naš pas kreštav lopta izrađena od kvalitetnih materijala, čvrsto переплетенной gume za povećanje snage žvakanje i poklopac od prirodnog pamuka, sigurno za kućne ljubimce.Priuštite svom пушистому prijatelju beskrajne sate zabave i vježbe s ovog jaka i sigurna igračka.

2. Atraktivan dizajn u obliku životinje: Sladak dizajn u obliku životinje na ovom собачьем скрипучем loptu čini igre za vašeg psa više uzbudljivo.Njegov oblik i zvuk privlače pse svih pasmina, pretvarajući ih u jedinstvenu i atraktivnu igračku.Priuštite svom пушистому druge zabavne igre već danas!

3. Vlak njuh vašeg psa: Скатайте artikli u ovaj pas пищащий loptu, da se poboljša osjećaj za miris i poslušnost vaše štene - bez destruktivno ponašanje.Potaknite agilnost, smanjite stres i spriječiti dosadu, tako da štene je postao sretniji i zdraviji. Počnite trenirati pametnije, a ne jače.

4. Odlična igračka razvija: Ovaj pas kreštav loptu razvija znanost vještine traženja hrane, povećava interes pas igre i potiče znatiželju.To je odlična igračka razvija, koji se također mogu koristiti kao igračka za hranjenje psa.

5. Jednostavnost održavanja: uvijek održavajte besprijekornu čistoću igračke vaše štene zahvaljujući besplatne pranje.Bacite ga u stroj za pranje rublja ili постирайте ručno, dodajući malu količinu deterdženta, i voila – on je kao novi!

Više informacija

  • Inteligentni uređaj - no
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Guma
  • Vrsta - Peseki
  • Vrsta igračaka - Pliš igračke

SKU: w2395


Naši (0)

Također mogu se sviđa