Led solarna zamka za pčele, ulica zamka za os, Efikasne zamke za hornetsi na solarni pogon s plavom svjetlošću, Izdržljiva i višekratnu upotrebu za vrt

( 0 )
125.66 kn 62.79 kn

Vrsta: Vrt pribor

Informacije o proizvodu

Led solarna zamka za pčele, ulica zamka za os, Efikasne zamke za hornetsi na solarnu energiju s plavom svjetlošću, izdržljiva i višekratnu upotrebu za vrt

Stavke popisa: 1, 1. Dugotrajni i višekratnu upotrebu: Ove zamke od zelenih školjki povećavaju vjerojatnost privlačenja većeg broja os u zamku.

2 、 2. Solarna zamku za komarce s plavim svjetlom: Dostupnost solarne ploče može pomoći ubojicu os puniti tijekom dana i odlično raditi noću.Osim toga, žarulja automatski će emitirati svjetlo plave boje, koja privlači pozornost leteći u mraku.

3 、 3. Jednostavnost korištenja: možete brzo i lako riješiti problem s dosadan осами jednostavan način.Metoda je u tome dodati u zamku slatku vodu ili med, a zatim, staviti ga na mjesto sa velikom količinom šećera .

4 、 4. Zaštita okoliša i kvalitetne materijale muharica napravljen od jake plastike i nehrđajućeg čelika, što je odličan sprječava nastanak hrđe i grijanje.

5 、 5. Zamke na hornetsi, koji se koriste na otvorenom, pogodna za razne vremenske uvjete kao što su kiša, vjetar i magla.Osim toga, naši kvalitetne plastike zamke će se koristiti dugi niz godina.

Opis:

1. Dugotrajni i višekratnu upotrebu: Ove zamke od zelenih školjki povećavaju vjerojatnost privlačenja većeg broja os u zamku.

2. Solarna zamku za komarce sa plavim pozadinskim osvjetljenjem: Dostupnost solarne ploče može pomoći ubojicu os puniti tijekom dana i odlično raditi noću.Osim toga, žarulja automatski emitira plavo svjetlo, privlači leteći u mraku.

3. Jednostavnost korištenja: možete brzo i lako riješiti problem s dosadan осами jednostavan način.Metoda je u tome dodati u zamku slatku vodu ili med, a zatim, staviti ga na mjesto sa velikom količinom šećera .

4. Zaštita okoliša i kvalitetne materijale Muharica napravljen od jake plastike i nehrđajućeg čelika, što je odličan sprječava nastanak hrđe i grijanje.

5. Zamke na hornetsi, koji se koriste na otvorenom, pogodna za razne vremenske uvjete kao što su kiša, vjetar i magla.Osim toga, naši kvalitetne plastike zamke će se koristiti dugi niz godina.

Specifikacija:

Naziv: Led solarna zamka za pčele

Materijal: pp + as

Solarna ploča: nagađajući silicij 2 40 ma

Izvor svjetlosti: UV-led

Način za uključivanje: UKLJUČIVANJE / ISKLJUČIVANJE

Pakiranje list:

Zamka za os * 1

Više informacija

  • Broj modela - EL04636
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w238726


Naši (0)

Također mogu se sviđa