Spužva Za Pranje Vozila Spužvom Za Pranje Automobila Spužva Za Pranje Vozila Alate Za Čišćenje Automobila Spužve Za Brod Залоговая Spužva Za Pranje Posuđa Pločica Bicikl Brod

( 0 )
5.01 kn 1.89 kn

Informacije o proizvodu

Ova spužva za pranje automobila je dizajniran sa labav valovita struktura koja se može zadržati više vode i pjene.On ne поцарапает površinu vašeg vozila i ne ostaviti traga.To je lako očistiti i ополаскивать nakon korištenja.Možete ga koristiti i za druge svrhe čišćenje kuće ili garaže.Ova spužva krupan i reusable, što ga čini odličnim izborom za ljubitelje automobila.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Spužva za čišćenje automobila

Boja proizvoda: žuta

Materijal: spužva

Uvjeti korištenja: automobil, kuća, staklo, kuhinje i sl

Funkcija proizvoda: čišćenje

Lista proizvoda:

Spužva za pranje automobila * 1

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Mekani materijali: Ova spužva za pranje automobila izrađena od губчатых materijala koji se mogu zadržati vodu i dobro očistiti prljavštinu.Zahvaljujući mekim materijalima ona ne поцарапает i ne oštećuje površinu vašeg vozila.

2. Brzo pranje: Ova spužva za pranje automobila ima posebnu valjanje strukturu, koja odmah stvara mnogo pjene.Zbog toga ćete biti u mogućnosti oprati svoj automobil brže i potpunije.

3. Osjetljiva rukavica za pranje sposobnost: Ova spužva za pranje automobila - savršen izbor za vaš automobil.To su blage i nježne, tako da ne поцарапает površinu vašeg vozila.Lako se čiste, a ona se ne boji prljavštine.

4. Jednostavan za brigu: Tu spužvu za pranje vašeg automobila može se koristiti za razne zadatke čišćenja.Možete ga koristiti za pranje svog automobila, prozora, namještaja ili bilo što drugo, da treba dobro čišćenje.To će olakšati i ubrzati vaš čišćenje.

5. Široka primjena: Ovaj spužva za pranje automobila može se koristiti za razne svrhe čišćenja, kao što su vanjski zidovi zgrade, pločice u kupaonicama, kožne torbe, bocice i još mnogo toga.To je pogodan za mokro i suho čišćenje.

Više informacija

  • Oblik - Elipsa
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w226649


Naši (0)

Također mogu se sviđa