Zaštitna Torba za Tablet sa Трехстворчатой Postoljem Противоударная Sklopivi Stalak Torbica-Knjiga Tvrdi oklop za Galaxy Tab S9 11 Cm Pribor

( 0 )
47.40 kn 21.34 kn

Informacije o proizvodu

Zaštitna torba za tablet sa трехстворчатой postoljem Automatsko uključivanje/isključivanje Sklopivi podložak Torbica-knjižica sa zaštitom od pada Tvrdi torbica-držač na udarce za Samsung Galaxy Tab S9 11 inča/S9 FE 10,9 cm 2023

Lice:

1. Specijalizirani dizajn: izrađen s točnim формовкой za Samsung Galaxy Tab S9 11 "/S9 FE 10,9" 2023 modela pametne tablete SM-X510 /SM-X516/SM-X710/SM-716B /SM-718U. Dizajniran precizan položaj rupa u omjeru 1: 1, ovaj ultra tanki i lagani torbica za tablet pruža jednostavan pristup svim funkcijama bez povećanja volumena.

2. Visoko kvalitetni materijal: Naš torbica za tablet izvana izrađena od čvrstih i mekih umjetne kože, tvrdi kućište sa mat tekstura i obloge od ultra-tankih vlakana.Torbica je vodootporan i ne sadrži prašinu, a pruža sveobuhvatnu zaštitu vašeg dragocjenog tableta zahvaljujući деликатному dodir i krhkim vještinu izrade.

3. Cjelovita zaštita: Izrađen od meke umjetne kože i tvrdi kućišta PC-u, te zaštitni poklopac za tablet izgleda klasično i odlikuje se visokim kvalitetom.On je nježan, ali čvrst, ugodan na dodir i štiti zaslon Galaxy Tab S9 11 "/ S9 FE 10,9 " od ogrebotina.Dizajn s zadebljana kutova može značajno smanjiti oštećenja uzrokovana udarcima ili padove, kako bi se ublažio udarce i vibracije, i produžiti vijek trajanja vašeg tableta.

4. Трехстворчатая postolje: Zaštitna torbica je izrađen u obliku трехстворчатой podmetače s tri складывающимися potpornim nosača.Ovi nosači možete dodati i stavi na određeni način, osiguravajući stabilan oslonac i različite kutove gledanja.Korisnici mogu odabrati najpovoljniji kut gledanja u skladu sa svojim potrebama, oslobađajući obje ruke za takve akcije, kao što su gledanje video, čitanje e-knjiga ili video poziv.

5. Automatsko buđenje / prelazak u stanje mirovanja: magnetski senzor ili kontaktni prekidač može otkriti zatvaranje poklopca folio na sklopivi stalak, što je navelo tablet uređaj će se automatski prebaciti u stanje mirovanja.Kada je poklopac poklopac otvoren, senzor ili prekidač ponovno otkriva to i pokreće izlaz za tablet računalo iz stanja mirovanja.Ova funkcija automatski ulazi u stanje mirovanja može znatno produljiti vijek trajanja baterije tableta i smanjiti potrošnju energije.

Tehničke karakteristike.:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Primjena Veličine laptopa: 11

Tip: Zaštitne ograde / koža

Materijal: koža

Kompatibilan brand: Samsung

Karakteristike: vodootporan, otporan na udarce, prašinu, soft, hard

Stil: moderan

Tip slike: print

Boja: crna, siva, tamno zelena, tamno plave, velike oči, debela mačka, grafiti, mali šareni konj (po želji)

Materijal: umjetna koža mekana + čvrsti polikarbonat

Podstava: super vlakana

Vještine: Slikanje

Značajke: Obložen ugla za sprečavanje pada, razumni mekoću i tvrdoću, sveobuhvatna zaštita, točno mjesto otvora 1: 1, automatski način rada, spavanja / buđenja

Korisna model:

Za Samsung Galaxy Tab S9 11-inčni model SM-X710/SM-716B/SM-718U Objavljen u 2023

Za Samsung Galaxy Tab S9 FE 10,9-inčni SM-X510/SM-X516 Model 2023 godine izdavanja

Veličina: 260x170x15 mm/10.24x0.67x0.59 cm

Težina: 230 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 x torbica za tablet

1. Na lageru nema ograničenja za svakodnevno obavljanje poslova.

2. Za SAD/CA/HR dostava se obavlja brzo.

3. Prioritetna dostava, brza isporuka u roku od 48 sati. 4. U obimu faktura, primanje ili promotivne materijale.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip slike - S printevima
  • Kompatibilan brand - Za Samsung
  • Broj modela - Torbica za tablet
  • Oprema - DA
  • Materijal - Koža
  • Stil - Ультрамодные model
  • Naziv - ALLOYSEED
  • Primjena Veličine laptopa - 11"
  • Vrsta - Zaštitna torbica/cover
  • Karakteristike - Vodootporna, Otporan na udarce, Zaštita od prašine, BLAG, Tvrdi

SKU: w22537


Naši (0)

Također mogu se sviđa