4 para mekih клейких respiring spojnica-spojnica, podesive naramenice, uređaji za višekratnu upotrebu vrećice, držač za fiksiranje, закатанный

( 0 )
105.77 kn 79.35 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

【Upućivanje uključena】Ćete dobiti 8шт нарукавных pojas, koji će zadovoljiti vaše potrebe u svakodnevnom korištenju i zamijeniti, a vi ćete biti u mogućnosti podijeliti ih sa svojim suigračima tijekom treninga, uživati radost sport.

【Izdržljiv materijal】 Mrežaste strukture od poliestera, prozračna i elastična, mekana i udoban, čvrst, nju nije lako razbiti, istrošiti i deformirati.Naljepnica Magicsticker čvrsto drži oba kraja uzice, i nju nije lako отвалить.

【Dvosmjerni boja】 Jednu stranu trake na rukavu bijela, a druga strana je crna.Možete baci remen na rukavu u skladu s različitim bojama, svoju odjeću i odabrati odgovarajuću boju u ton odjeću.

【Jednostavnost korištenja】 Закатайте rukava u željeni položaj i zatim ga pričvrstite remen na rukavu.Nakon postavljanja u odgovarajući položaj on fiksira pomoću čarolija naljepnice, koja se neće kliziti i neće biti čvrsto čvrsto, tako da je rukav neće povrijediti vas dok se krećete.

【Široku primjenu】 Ne samo sportski pribor koji se može kombinirati s različitim bojama vašeg sportske odjeće i će vam omogućiti da uživaju u sportu u potpunosti, ali se također može koristiti za obruba za zavjese, kabelskih стяжек, organizatori su za žice i još mnogo toga.

Specifikacija:

Materijal: poliester

Boja: crna + bijela

Karakteristike: elastičan, snažan

Dimenzije (pribl.): (D x Š) 19x2,5 cm/7,48x0,98 cm

Upućivanje uključuje:

4 para trake na rukavima

Napomena:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

2. Molim vas, dopustite razliku od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Dob - U nastavku 13 (uključujući 13)
  • Naziv - Favolook
  • Materijal - Polyester
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Dužina proizvoda - 7.48 inch

SKU: w223497


Naši (0)

Također mogu se sviđa