Oblika klina stolica za madraca Proizvodnja kreveta i stolica za madraca, Prikladan alat Ergonomski Olakšavanju bolova u leđima Alat za pomicanje kreveta ABS Ušteda rada

( 0 )
78.76 kn 77.97 kn

Vrsta: Ručni alati

Informacije o proizvodu

Клиновой stolica za madraca Proizvodnja kreveta i stolica za madraca, Prikladan alat Ergonomski za ublažavanje bolova u leđima Alat za pomicanje kreveta ABS Ušteda rada Клиновой lift za madrace - to je sigurnosni alat koji smanjuje pritisak na leđa, vrat i ramena zahvaljujući эргономичному dizajna koji se lako umetnuti između madraca i oprugom blok.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE:

V-dizajn

Nagib v-dizajn razdvaja i lift madrac na 4-5 cm na najmanje ga klizanja, smanjuje opterećenje na tijelo, возникающую okretanje i podizanje svakog kuta vašeg madraca.

Zgodan alat

On lift madrac kada se umetne i drži ga u dobro stanju, isključujući ponovni uspon kada je gorivo kreveta.To vam omogućuje da brzo puniti ručnici, snimati posteljina.

Olakšava bol u leđima.

Stolica za madrac olakšava bolove u vratu i leđima zahvaljujući эргономичному dizajn, koji bez napora podiže madrac, ostavljajući slobodne obje ruke za točenje kreveta.Zgodan alat obavlja cijeli uspon.

Zgodan

Zakrivljena ručka omogućuje korisniku da zadrži lift za madrac u prirodnom položaju ručnog zgloba, pružajući veću udobnost, trajnost i prijenos energije, dopuštajući snimanje u različitim položajima.

Snažan i izdržljiv

Izrađen od otpornih na trenje u trajanju od polipropilena, snažan i izdržljiv, on popraviti madrac u dobro stanju, će smanjiti pritisak na lumbalne odjel kralježnice i poboljšati vaše raspoloženje.

Olakšati vaš život.

Ovaj lagani lift za madrace - savršen alat za расстилания i punjenje posteljine, manevriranje oko stolovi i изножий, stavljanje suknje na krevetu i jednostavan zadatak učvrstila plahti.

Tehničke karakteristike

Boja: plava

Materijal: akril

Veličina: kao na slici

Paket uključuje: 1 X oblika klina lift za madrac

Više informacija

  • Naziv - NoEnName_Null
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w2123


Naši (0)

Također mogu se sviđa