Auto punjač za baterije i digitalni prikaz, impulzivan radionice punjač, Ugrađena zaštita lanca za automobil, kamion, motor, brod

( 4 )
145.12 kn 71.14 kn

Informacije o proizvodu

Auto punjač za popravak baterija s digitalnim zaslonom, Impulzivan punjač, Ugrađena zaštita lanca za automobil, kamion, motor, brod

Funkcija:

1. Pluralni zaštita: Ugrađena zaštita lanca, koji se može spriječiti povezivanje s obrnutog polariteta, inteligentno upravljanje, temperaturne kompenzacije u vrućem, hladnom vremenu i pod opterećenjem, obrnuta zaštita, sustav za hlađenje, preopterećenje struje, vatrootpornost, prenapona i kratkog spoja.Punjač Trickle ima mnogo zaštita za sigurnost punjenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

2. 12V 8Amp: Ovaj punjač je posebno dizajniran za baterije 12 V. To se može automatski namjestiti za punjenje struju, kako se lako nositi s različitim uvjetima povećanog stresa.Veliki LCD zaslon prikazuje punjenje i stanju baterija, napon i struja punjenja, temperaturu u prostoriji, postotak punjenja, ljetni režim, zimski način rada i sl. Im je ugodnije uživati.

3. Široka primjena: Трехступенчатое punjač je pogodan za većinu olovo-kiselina baterije, uključujući su kalcijevih, гелевые, AGM i vlažne baterije.Oni također mogu pomoći vratiti prazne baterije сернокислотные baterije.Pogodno za automobile, kamione, motore, kosilice, plovila, vozila za rekreaciju, suv vozila, atv i tako dalje

4. Uređaj za održavanje baterije: automatski otkriva сульфатирование baterije i snop od zakiseljavanja i koristi najnoviju opciju pulse oporavak za vraćanje izgubljene karakteristike baterije se povećava snaga pokretanje motora i produljenje vijeka trajanja baterije. Napomena: ne može se aktivirati izašao je iz reda baterija ili popraviti ozbiljno oštećenu bateriju; on također ne može popraviti bateriju do 100% novo.

5. Garancija zadovoljstva: Mi težimo osigurati svakom klijentu najviši standard usluge kupcima, kako bi vam pružiti ugodno iskustvo iz kupovine.Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas izravno.

Specifikacija:

Materijal kućišta: ABS

Model: RJ-C 120501A

Boja: žuta, crvena, plava, zelena, neobavezno.

Ulazni napon ac: SAD (110) i EU (220) nije obavezno.

Izlazni dc struja: 6A

Izlazni napon: 13,8-15,5 U dc

Displej: digitalni LCD zaslon (postupno prikaz tijekom punjenja)

Nominalna snaga: 72 W

Područje primjene: 12V 2AH-150AH (olovo-kiselina baterije)

Dužina izlazne linije: oko 65 cm / 25,59 u.

Dužina ulazne linije: oko 90 cm / 35,43 u.

Veličina proizvoda: oko 150 * 85 * 62 mm/5.91 * 3.35 * 2.44 palac

Težina: 400 g

Standardi: CE, FCC, ROHS, HLZ

Korisni savjeti: Ovaj proizvod se primjenjuje samo na olovo-кислотному tako i na bateriju 12 v, a punjenje litij baterija strogo zabranjeno!!!!

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 x Punjač

1 x upute

1. Sva roba će biti dva puta provjereni i dobro upakiran prije slanja.Roba

će biti isporučen u roku 3-7 radnih dana, nakon što kupci оплатят nalog.Jer imamo tisuće narudžbi svaki dan.Trebamo organizirati slanje jedan po jedan red.Poslat ćemo vam robu u što kraćem roku.

2. Šaljemo samo potvrdio adresu naloga.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

3. Obično isporuke pošiljke u odredištu traje oko 20-60 radnih dana (u udaljenim područjima, to može potrajati malo više vremena).U međuvremenu, možete odabrati DHL Express, skratiti vrijeme isporuke, ako vam je hitno potrebna rezervacija.

4. Ako niste dobili narudžbu u roku od 60 radnih dana, molim vas, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.

1. Ako niste zadovoljni proizvodom, ako ga primite, molim vas, vratite ga u roku od 10 dana za zamjenu ili povrat novca.Molimo kontaktirajte nas prije nego što se vrati ga.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak.

3. Mi ćemo povrat novca u cijelosti po primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu.

4. Ako je proizvod oštećen tijekom transporta ili ne može se koristiti u normalnom načinu rada, molimo pošaljite nam pravi fotografije proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Vaše zadovoljstvo-naš первостепенный prioritet!

Ako ste dobili narudžbu i on će biti u dobrom stanju, bili bismo zahvalni ako bi ste ostavili pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica na posao.

U suprotnom, bili bismo zahvalni ako bi ste kontaktirali s nama prije nego što ostaviti odgovor od 1 do 3 zvijezde, mi smo sretni ponuditi zadovoljavajuće rješenje.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Posebne karakteristike - Auto Punjač
  • Nazivna snaga - 72 W
  • prikaz - Digitalni LCD zaslon (postupno prikaz tijekom punjenja)
  • Ulazni napon ac - U SAD-u (110) i EU (220) nije obavezno.
  • Izlazna struja istosmjerna - 6A
  • Širina proizvoda - 85 mm
  • Izlazni napon - Dc 13,8-15,5 U
  • Područje primjene - 12 U 2AH-150AH (olovo-kiselina baterije)
  • Visina proizvoda - 62 mm
  • Model - RJ-C 120501A
  • Tip materijala - ABS
  • Dužina izlazne linije - oko 65 cm/25,59 u.
  • Materijal kućišta - ABS
  • Naziv - APWIKOGER
  • Boja - Žuta, crvena, Plava, Zelena, opcionalno.
  • Težina proizvoda - 400 g
  • Dužina proizvoda - 150 mm

SKU: w2109


Naši (2)

Autor: Klijent
| 2023-12-20

OTTIMO

Autor: Klijent
| 2023-12-03

To je loše za tu cijenu, koja se kod njega nalazi, ali jedina loša stvar - to je proizvod koji ste koristili ranije, ali je dobro da on postoji, i za tu cijenu, koja daje maksimum. Jedini problem koji ja više ne kupujem ovdje, u tome, da vam se ne može vjerovati.

Također mogu se sviđa