Jednostavna zraka klipni поступательная pila, pila za rezanje lima, pneumatske pila, pneumatski напильник, pneumatski alat za uklanjanje hrđe

( 0 )
359.12 kn

Informacije o proizvodu

Prijatelji, dobrodošli, ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu ili želite napraviti rezervaciju u velikim količinama, možete stupiti u kontakt sa mnom, i ja ću vam ponuditi najbolju cijenu, e-mail: [email protected] WhatsApp: + 8615802678096

Opis proizvoda:

Naziv proizvoda: Zračni pila s izmjenično поступательным kretanje

Frekvencija se izmjenično поступательных pokreta: 2000 o / min

Hod klipa: 10 mm

Debljina rezanja: 1.5mm

Dužina alata: 235 mm

Radni pritisak: 6,3 kg / cm

Neto težina alata: 0,54 kg

一, Upute za uporabu

1. Prije korištenja alata, pažljivo pročitajte priručnik za uporabu, kako bi se osiguralo sigurno korištenje.

2. Pneumatski alati obično moraju raditi pri tlaku od 5-7 kg. Pri radu potrošnja plina alat mora ispunjavati navedene u priručniku za uporabu alata.Međutim, kada se istovremeno koristi nekoliko alata, klima компрессору mora podnijeti u instrument više zraka nego što je ukupan protok zraka.Općenito govoreći, količine zraka koji ulazi u alat, mora biti oko 20% više od ukupnog protoka zraka.

3. Prije uporabe provjerite je neispravan li alat, normalno je da li je pritisak zraka i намотана li cijev.

4. Strogo je zabranjeno samostalno mijenjati dizajn alata i pribora.

5. Pri radu s alatima, popravak alata ili zamjene pribora, molimo vas, uvijek nosite maske za oči i maske (sredstva za zaštitu lica), koji se mogu odoljeti udarcima.Ako alat ne radi, molimo vas da prvo isključite izvor dovod zraka i odvojite priključak između alata i izvor dovod zraka.

6. Molimo vas držati rotirajuće osovine i dodaci na udaljenosti, ne koristite alate bez ukrasa ili težak odjeću i перевязывайте lako запутывающиеся predmete, kao što su duge kose, marame i kravate.

7. Molimo vas, koristite sredstva za zaštitu na radu i odjeću prilikom rada.

8. Molimo vas, zadržite ravnotežu i siguran oslonac za noge, za vrijeme rada.

9. Molimo vas, ne usmjeravajte воздуховыпускное rupu na sebe ili druge.

Popravak.

1. Sustav dovoda zraka za alat mora biti obrađen kako bi se osigurala čistoća i suhoća.

2. Molimo vas, koristite масленку za podmazivanje alata i prilagodite brzinu podnošenja do 3-4 kapi u minuti.Ako масленка ne koristi, treba svakodnevno se usadilo 3-4 kapi ulja za podmazivanje iz spoja cijevi.Molimo vas da koristite za podmazivanje posebna ulja za podmazivanje naše tvrtke.Nakon ubrizgavanja ulja, molimo vas prvo provjerite prazan hod, kako bi se olakšalo djelomičnu mazivo ulje i koristiti сливаемое ulje za uklanjanje nekih nečistoća.

Upozorenje: Molimo vas da ne koristite ulje ili mast s visoka viskoznost, jer to može dovesti do nepravilnog okretanja ili čak oštećenja instrumenta.

3. Dijelovi za pneumatske alate izloženi precizno strojna поштучно, pa bacanje, роняние ili gruba upotreba su strogo zabranjeni.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Model - DM-4700 AT-6011 AF-7
  • Pribor za SAMOSTALNU izradu - Električna oprema
  • Boja - DM-4700 AT-6011 AF-7

SKU: w20648


Naši (0)

Također mogu se sviđa