1/2 "3/4" 1 " kuglasti ventil Motorizirani 2-trčanje električni kuglasta slavina od nehrđajućeg čelika s 2-žični jedinicom-AC/DC 9-24 U

( 0 )
356.44 kn 285.15 kn

Vrsta: vodovod

Informacije o proizvodu

Opis proizvoda

1. Odgovarajuća struktura помпона i metalnim zupčanicima.Zupčana prijenos POM koristi u high-speed koraka za smanjenje buke brzina prijenosa, dok je u spore faze koriste se metalne zupčanike kako bi se osigurala pouzdanost zupčanika.

2. Nakon instalacije prekidača unutarnje napajanje se automatski isključuje, nema akcije, dugi vijek trajanja, a broj prekidača može doći do više od 100 000 puta.

3. Integrirani dizajn električne i mehaničke ограничителей, visoka točnost i dosljednost za sprečavanje mogućnosti kontinuiranog vrtnje pogona.

4. Pogoni i ventili mogu biti sastavljeni pod različitim kutovima, što je više prikladan s obzirom na zahtjeve za dodjelu prostora i korištenje.

5. Kuglasti ventil ima dizajn s pomičnim brtvom, nedostatak curenja, veliki protok, kućište ventila je двухходовой kuglasti ventil bez usisnih i ispušnih otvora, pogodan za jake kontaminacije i duže neaktivnosti.

6. Alternativa elektromagnetskim svitcima - potpuno otvoren ili potpuno zatvoren za automatsko isključivanje napajanja; to smanjuje rizik od pregrijavanja, što ga čini odlična alternativa za projekte u kojima je potrebno otvoriti ventil za dugo vremena

Primjena:

Sustav automatskog upravljanja, industrijska malo opreme s automatskom kontrolom, vrlo učinkovito водосбережение, oprema za pitke vode, projekt solarne tople vode, pravovremeno navodnjavanje, pravovremeno hidratizira, pravovremeni odvodnje zraka kompresora itd.

OBAVIJEST:

1. Tip napona ADC9-24V može biti spojen na 4 напряжениям AC12V, AC24V, DC12V, DC24V

2. Što više reda, više prijedloga, molimo vas, kontaktirajte nas

3. Popis paketa: 1 kom. električni kuglaste slavine

Više informacija

  • struktura - Dıaphragm
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - Acarps

SKU: w200149


Naši (0)

Također mogu se sviđa