Građevinsko mikser kapacitetom od 2300 W / 2600 W, 6 Brzina, Podesiv Profesionalni Električni Ukoliko stroj, Prijenosni Električni mešalice za beton za mućenje cementa

( 3.00 )
518.32 kn 259.16 kn

Informacije o proizvodu

Električni agregat mikser dizajniran za miješanje rasutih materijala i kemijskih materijala, za brzo i temeljito miješanje čak i teških materijala, a posebno za materijale sa složenim uvjetima miješanja, kao što su mort visoke gustoće, suhi građevinski materijali, пакля ili druge vrste смесовых materijala.Za miješanje različitih materijala dostupni su razni alati i brzine miješanja.

Karakteristike:

【Materijal premium klase】: To je izrađen od otpornog i nerđajućeg materijala, a jednostavne i dobro izrađeni pribor olakšavaju montažu, korištenje i zamjena.

【Snažan motor】: Zbog snažnog ovaj motor mešalice za beton pruža više učinkovit i stabilan proces miješanja, koji je pogodan za miješanje blato, cement, žbuke, boje, hrane i tako dalje.

【Topline】: Prihvatite porozne dizajn rasipanje topline, koja se može brže širiti toplinu, visoko učinkovit sustav ventilacije i zaštite od pregrijavanja, koja se može pružiti sigurnost pri korištenju i znatno produljiti vijek trajanja.

【6 podesivih brzine】: 6 podesivih brzina, brzina rada stroja može se podesiti ovisno o ljepljivost materijala.

【Ergonomska ručka】: Dual ergonomska ručka s obje strane banke pruža udoban hvat, s prekidačem za zaključavanje rada, tako da ne morate pritisnuti na okidač tijekom miješanja, da se smanji radnu snagu i umor prstiju.

【Ca štap za miješanje】: Opremljen утолщенным čeličnim klinom za miješanje, spiralnim konstrukcijom s dvije lopatice, učinkovito, ravnomjerno i pažljivo, koji je povezan, što štedi vaše vrijeme i sprečava prskanje otopina posvuda.

【Jednostavna instalacija】: Konstrukcija za pričvršćenje navoja, jednostavno okrenite štap za miješanje na glavni stroj, brzo upućen i ide, jednostavan za korištenje.

【Set pribora】: Dolazi sa dva ugljena četke, što omogućava lako i brzo zamijeniti ugljene četkice.I s pomoću dva ključa ključevima, što pojednostavljuje održavanje.

【Široku primjenu】: Pogodno za miješanje rasutih materijala i kemijskih materijala, za brzo i temeljito miješanje čak i teških materijala, a posebno za teško dostupnim za miješanje materijala, kao što su mort visoke gustoće, suhi građevinski materijali, пакля ili druge vrste mješovitih materijala.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Električna mešalice za beton

Materijal: plastika + metal

Snaga: 2600 W

Veličina proizvoda: 795 * 275 * 175 mm / 31.30 * 10.83 * 6.89 palac

Težina proizvoda: 3537 g / 7,80 kilograma

Veličina pakiranja: 355 * 190 * 225 mm / 13.98 * 7.48 * 8.86 inča

Težina paketa: 3952 g / 8,71 kilograma

Pakiranje list:

1 * Električna mešalice za beton

2 * Ugljen četka

2 * iščašenje

2 * Губчатый torbica

1 * Priručnik

Dostava:

1. Jamčimo otpremu robe u roku od 24-72 sata nakon potvrde plaćanja, osim blagdanskih dana.

2. Šaljemo poštom Kine, HKpost EMS, DHL, FedEx, po vašem izboru boravak naloga.

3. Ako ne primite robu po isteku 45 dana, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo učiniti sve naše napore za rješavanje problema.

4. Mi nećemo biti odgovorni za kašnjenja uzrokovana carine, uvozne carine, poreze ili druge carinske naknade.

Garancija:

1. Na sve proizvode, jamstvo 1 godina.Ako je vaša kupnja ne odgovara za kvalitetu roba ne odgovara namjeni ili ne odgovara opisu, mi ćemo se pobrinuti da vaši problemi su riješeni.

2. U slučaju krivo poslane robe, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 48 sati nakon isporuke.Organiziramo isporuku ispravne robe ili povrat svu vašu uplatu.

3. Za neispravne proizvode, molimo vas, snimite fotografije ili video, poslat ćemo ih ponovo ili povrat novca nakon potvrde.

Više informacija

  • Broj modela - Električna mešalice za beton
  • Naziv - KKMOON LCD zaslon
  • Certifikacija - Nema
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w19863


Naši (0)

Također mogu se sviđa