SR800A Mini Cirkulaciona pumpa za vodu 12V Бустерный pumpa 24V Potrošačke Fontana 650-1200Л/H Softversko Hlađenje Biciklizam 3,5-8M Glupi

( 0 )
305.62 kn 268.96 kn

Oznake za robe: mini-cirkulaciona pumpa za vodu

Vrsta: vodovod

Informacije o proizvodu

Dragi prijatelji, dodajte ovaj motor je u svoj popis želja da sljedeći put možete brzo pronaći ga!

Dragi svi,

Ako imate bilo kakvih pitanja, na primjer, nakon što bi naše proizvode, želite saznati informacije o prijevozu robe, izdvojiti na proizvodu na druge informacije, možete ostaviti poruku, da nas kontaktirate prilikom naručivanja.

1. Primatelj.

Molimo vas, navedite puno ime primatelja, inače teret ne može doći do vas.Posebno u Ruskoj Federaciji.Hvala na razumijevanju.

Svi proizvodi su pažljivo provjeriti prije isporuke, molimo vas, pišite red, bez brige.

2. Dostava

Obično mi ćemo brod vašu narudžbu u roku od 2-8 dana nakon uplate.

obećavamo vratiti novac ili poslati ponovo, ako ne dobijete parcelu, ali, molim vas, pa budite strpljivi i pričekajte da se uputili u roku od roka isporuke, jer upućivanje još uvijek na putu prema vama.

Kada se pojavi bilo kakav problem, molimo vas prvo nas kontaktirajte.

Ako imate upit za veliki broj, molimo, kontaktirajte nas za doradu veleprodajnim cijenama.

Ulazni napon: DC 12 v / 24 v

Radna struja: 1200 / 1150 MAH

Maksimalni pritisak: 350-500 cm / 560-800 cm

Maksimalna potrošnja goriva: 650-800Л /H / 840-1200Л /H

Napomena: Pri postizanju maksimalne visine dobave potrošnja je minimalna; pri postizanju maksimalnog protoka pritisak najmanji.Postavke su testirani u laboratoriju u skladu s međunarodnim standardima.Stvarni učinak korištenja će se razlikovati u zavisnosti od situacije.

Obilježavanje pumpe - SR-800, to ne SR-800A. Ali parametar i veličina - SR-800 (kao što je prikazano na slici). "A" ukazuje na tip izlaznog i ulaznog otvora.Morate znati da je prije naručivanja.

1. Molimo vas, koristite iste veličine, da je i izlazni priključak pumpa za vodu, ravno do istezanja. (Što je veći promjer izlaznog nastavka, manji je pritisak vode)

2: Podaci o visini dizanja vode mjere egzaktnih eksperimentalnih uvjeta.U različitim okruženjima podaci će biti drugačiji.Pročitajte ih prije kupnje.

Vrijednosti protoka pumpe je testiran u laboratoriju u skladu s međunarodnim standardima.Vrijednosti se razlikuju za različite promjere naboja i izlaznog otvora.Ako imate posebne zahtjeve protoka, molimo kontaktirajte nas prije kupovine.

Svaka stranka naljepnica također će se razlikovati, ali to neće utjecati na kvalitetu pumpe.Molimo vas da provjerite ovaj prije kupnje.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kina
  • Primjena - Potopna
  • Pritisak - Nizak tlak
  • Korištenje - voda
  • Standardne ili nestandardne - Standardni
  • Gorivo - Električni
  • Teorija - Centrifugalna pumpa
  • Naziv - BRINGSMART
  • struktura - Potopna pumpa
  • Prehrana - Električni
  • Broj modela - SR800A

SKU: w195974


Naši (0)

Također mogu se sviđa