Растяжитель za noge za joge Elastični remen za strije Fitness za rehabilitaciju Remen za vježbanje подошвенного фасциита Traka za istezanje nogu

( 5.00 )
29.55 kn 22.14 kn

Oznake za robe: растяжитель za noge za joge

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

1. Ovaj remen za yoga je izrađen od visoko-kvalitetne полиэфирно-pamuk materijala koji su dovoljno rastegnut.Izdržljiv i prozračni remen ima čvrstu konstrukciju, omogućilo da izdrže teške korištenje

2. Elastični remen pruža dodatnu stabilnost pri obavljanju strija i pos bez ičije pomoći.Vrlo je učinkovit za sportaše, plesače ili kada fizikalnu terapiju.

3. Poseban zavoj sprečava ozljede i omogućava postupne i štede strije, koje štite vaše mišiće i čine je svakim danom sve više fleksibilni.

4. Kada ste растягиваетесь, vi ste растягиваете mišiće oko zglobova, što pomaže da se poveća opseg kretanja i, zauzvrat, pomaže u izbjegavanju ozljeda.

5. Koristite pojas-vježbe za stopala, istezanja za noge, pete, ahilove tetive, tetiva, mišića kvadricepsa, telad i mnogo drugog.

6. Postoji 6 petlji kako bi zadovoljili svoje različite potrebe u vježbama, prilagođen za vježbanje joge, balet, pilates, воркаутом, za sportske ekipe za opuštanje i treninga fleksibilnosti.

Tehničke karakteristike:

Materijal: poliester, pamuk

Tip proizvoda: tregeri i samostalnost

Broj modela: Zatezni remen

Boja: crna

Dužina: 125 cm

U isporuku je uključeno:

1x Zatezni remen

Više informacija

  • Materijal - Kompozitni materijal
  • Naziv - dawndesslo
  • Primjena - Stop
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1952


Naši (0)

Također mogu se sviđa