Mreža za mali nogomet 2 u 1, najlon sklopiva nogometna vrata, pluća treninga u nogometu na igralištu u dvorištu

( 0 )
352.73 kn 158.76 kn

Informacije o proizvodu

Mreža za mali nogomet 2 u 1, Sklopivi sklopivi nogometne vrata, pluća najlon za trening na nogomet na igralištu i dvorištu

Karakteristike:

1. Prijenosni nogometni trening: Kompaktan i udoban, te sklopiva nogometna vrata lako dodati za skladištenje i transport.Mreža pruža dovoljno prostora za bavljenje nogometom, a teži svega 810 g možete bez napora prenijeti u bilo koje mjesto u elegantnim crnim torbu za trening u pokretu.

2. Двухфункциональная dizajn: Svestranost, u najboljem slučaju, ovaj prijenosni poligon cilj je dizajnirana za vježbe na метанию, tako i za udarce nogama.Oni glatko kreću od tradicionalnih nogometnih vrata na trening mrežu na ciljeve, dajući sportašima višeznačan trening alat koji obogaćuje njihovu tehniku igre.

3. Čvrst najlon dizajn: Izrađen od trajnog нейлонового materijala grid-cilj za mini nogomet može izdržati teške uvjete čestu uporabu.Elastična tkanina osigurava da mreža ostaje neoštećen i stabilno radi u vrijeme intenzivnog nogometnih treninga, što ga čini pouzdanim dodatak na bilo koji način treninga.

4. Kompaktno rješenje: Разборная dizajn sklopivi nogometnih vrata omogućuje vam za nekoliko sekundi ih staviti točno, smanjuje trag i što ih čini idealnim za korisnike, brizi o prostoru.Kada mreža ne koristi, možete ga popravi, da ne zatrpate stambene prostorije ili prostora za pohranu, što ga čini idealnim za kućnu upotrebu ili timski trening, gdje je prostor na prvome mjestu.

5. Lako postavljanje i demontaža: Dizajniran za jednostavno korištenje grid pop up goals net može biti angažiran i spremna za rad u najkraćem mogućem roku, što olakšava postavljanje.Zgodan dizajn osigurava da igrači svih uzrasta mogu sastaviti i rastaviti mrežu, bez ičije pomoći, da se daje više vremena za brusiti svoje nogometne vještine.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Osnovni materijal: najlon

Veličina: 1200,00 mm (47,24 inča) * 800,00 mm (31,50 inča) * 800,00 mm (31,50 inča)

Bruto težina: 810 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 * Sklopiva nogometna vrata

1 * Torba za pohranu

2 komada * Potporne šipke

4kom * Uzemljenje klin

Više informacija

  • Inflatable - No
  • Sklopiva nogometna vrata - Prijenosni trening vrata
  • Mreža za trening - Mreža za pop-up vrata
  • Mreža za mali nogomet - Sklopiva nogometna vrata
  • Materijal - Polyester
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - MOJOYCE

SKU: w18948


Naši (0)

Također mogu se sviđa