Laserski pokazivač 5 podesivih crteža Igračka za mačku USB Punjiva trening trenera Interaktivna igračka za kućne mačke pse kućne ljubimce

( 0 )
98.29 kn 51.11 kn

Informacije o proizvodu

Interaktivne igračke za mačke s 5 Podesivim uzorcima Igračka za Mačku USB Punjiva Trening Progonitelj Interaktivna igračka za kućne mačke Pse i kućne ljubimce

Funkcija:

1. Poboljšano zdravlje ljubimca: Ovo fascinantno igračka za mačke - to je put do blage fizičke aktivnosti i neto zadovoljstvo za vašeg voljenog ljubimca.Dizajniran posebno za ispunjavanje urođene znatiželje i игривости kao i mačke, kao i psi, on služi kao ključni alat u održavanju svoje opće zdravlje i vitalnost, osiguravajući da oni ostaju aktivni i zadovoljni životom.

2. Udoban punjenje putem USB-a: pozdravite se s vječnim pronalaženjem odgovarajućih baterija ili kabela za punjenje.Ovaj laserski pokazivač dolazi sa ugrađenim USB priključkom, koji bez problema puniti.Punjenje se obavlja putem prijenosno računalo, stolno računalo, prijenosno napajanja ili čak i preko USB-priključak za punjenje vašeg automobila.

3. Razne mogućnosti za zabavu: Interaktivna igračka za mačke s pet jedinstvenim konfiguracijom crteža će vas spasiti od monotonije, jer vaš ljubimac će stalno pronalaziti nove načine intriga i позабавить.Ovaj skup tehnike sviranja ne samo da podržava interes svog ljubimca, ali ga potiče osjećaje i potiče interaktivne igre.

4. Jednostavna interaktivna igra: Ovaj laser igračka za mačke, koji će biti odličan dodatak kolekcije igračaka vašeg ljubimca, odlikuje se jednostavnošću korištenja.On djeluje kao višenamjenski interaktivni dodatak, savršen za trening, fizička aktivnost i samo zabava.On je osmišljen kako bi se zadovoljile beskonačne težnje vaše mačke ili psa na zabavu, pruža optimalno rješenje za zabave i uzbuđenja i igre sa kućnim ljubimcima.

5. Maksimalna prenosivost: Minijaturni oblik faktor ove interaktivne igračke za mačke training chaser predstavlja praktičnost i prenosivost.Njegova minijaturna veličina znači da ga možete bez napora da stavite u džep ili torbu, što ga čini idealnim suputnikom za igre u pokretu.Bez obzira na to gdje ćete vi i vaš ljubimac, njihova omiljena zabava uvijek biti uz vas.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Veličina: 55 * 50 mm / 2,16 * 1,96 u.

Materijal: ABS plastika

Baterija: 200 mah

Način izvor svjetla: 3 izvora svjetlosti

Stil projekcije: projekcija s 5 crtežima

Snaga: 3 W

Punjenje: USB

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x igračka za mačke

Više informacija

  • Materijal - Plastika
  • Vrsta igračaka - Laserski igračke
  • Inteligentni uređaj - no
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1827


Naši (0)

Također mogu se sviđa