Modul tester kapaciteta litij baterija 18650 12, Tester baterija tip vanjskog iscjedak opterećenja 4,5-6, Ispitivanje kapaciteta akumulatora

( 0 )
53.94 kn 26.93 kn

Informacije o proizvodu

Tester kapacitet baterije 12 v Istosmjerne struje 4,5-6 Na ploči s instrumentima za ispitivanje kapaciteta akumulatora Vrsta vanjskog opterećenja, Pražnjenje Sučelje USB Pribor

Karakteristike:

1. Točno testiranje baterije: Dizajn ovog tester kapacitet baterije s vanjskim opterećenjem i iscjedak daje točnije rezultate od nekih drugih testera, predstavljen na tržištu.Pazeći da ispitani baterija potpuno napunjena, možete vjerovati rezultatima dobivenim ovim tester.

2. Podesiv parametri ispitivanja: Bez obzira želite li koristiti značajku automatskog isključivanja napona ili instalirati vlastite točke nestanka napona, ovaj tester nudi svestrane mogućnosti testiranja u skladu s vašim potrebama.To znači da možete testirati baterije u skladu s vlastitim specifikacijama, što olakšava usporedbu rezultata za različite baterije.

3. Jednostavan za čitanje zaslona: na jasnom zaslonu se prikazuje kapacitet, struja i napon u jednostavan za čitanje formatu.To olakšava praćenje performansi baterije s vremenom i otkrivanje bilo kakvih problema u ranoj fazi.

4. Kontrolirano pražnjenje: Zahvaljujući kontrolirati e-mail prekidaču ovaj test omogućuje sigurnu i pouzdanu pražnjenje vaše baterije.To pomaže kako bi se spriječilo oštećenje baterije ili na tester, što je više pouzdan izbor testiranje baterija.

5. Univerzalna kompatibilnost: Bez obzira da li vam treba testirati olovo-kiselina baterije 12 v ili 18650, ovaj test je dizajniran tako da bude kompatibilan sa širokim rasponom baterije.To ga čini univerzalnom izbor za one koji žele testirati svoje baterije kod kuće ili u profesionalnim uvjetima.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Napon napajanja: DC 4,5-6 U (sučelje micro USB)

Radna struja: ne više od 70 ma

Napon pražnjenja: 1,00 U-15,00 U, rezolucija 0,01 U

Spektar izlaznog napona: 0,5-11,0 U

Podržava prolazni struja: maksimalno 3000 A, rezolucija 0,001 A

Maksimalna pogreška mjerenja napona: 1% + 0,02 U

Maksimalna pogreška mjerenja struje: 1,5% +-0,008 A

Raspon maksimalnog kapaciteta baterije: 9999Ah (1Ah = 1000mAh) Ako je vrijednost velika, ona se prebacuje preko pomak decimalni separator.Kada to manje 10Ah, ona se prikazuje kao X. XXX, kada je veći 10Ah, ona se prikazuje kao XX.XX i tako dalje.

Veličina pcb: 50x37 mm/1,96x1.45 inča

Težina proizvoda: 27 g

Veličina gotovog proizvoda: 50x37x17 mm /1,96x1.45x0.66 inča

Pažnja: Kako bi se poboljšala točnost mjerenja napona u ovoj shemi je posebno dizajniran offset kontinuirano struje.Kada je kontakt ni za što nije priključena, prikazat će se vrlo mali napon, koji ne utječe na stvarnu dimenziju.Ako ste замкнете prednja kontakt (apsolutna 0), na zaslonu se prikazuje 0. Za one koji žele razumjeti princip, možete se obratiti na теореме o superpozicije u elektrotehnici.

Operacija sekundarne kalibracije.:

Istodobno pritisnite i držite tri gumba za uključivanje tester i ulazak u mod za kalibraciju.Prvo prikažite broj zapisa kalibracije, a zatim unesite službeni program uzorkovanja za kalibraciju, za prikaz JuJA.U to vrijeme, nakon što je ulazna stezaljka IN priključena na napon, kliknite na "OK" za prikaz ulazni napon.Kliknite na " + "za dodavanje vrijednosti i pritisnite tipku" - " da oduzmite vrijednost (održava dugi i kratki pritisak).Nakon kalibracije napona povežite opterećenje na oba kraja R, opet kliknite na "OK" da biste prikazali trenutnu vrijednost, kliknite na " + "za dodavanje vrijednosti i pritisnite tipku" - " da oduzmite vrijednost (održava dugi i kratki pritisak).Kliknite na "OK" još jednom za izlaz iz sučelja za kalibraciju.

Vratite izvorne tvorničke postavke parametara.:

Istodobno pritisnite i držite tipke "+" i "-", da se uključi tester i vratiti tvorničke postavke.

Kod pogreške i njegova vrijednost je:

Greška 1: napon baterije iznad 15 U

Greška 2: napon baterije ispod navedenih izlazni napon

Greška 3: baterija ne može izdržati struje pražnjenja opterećenja ili unutarnji otpor u krugu prevelika

Greška 4: višak struje (struja, od 3,1 A)

Operacija sekundarne kalibracije:

Pritisnite i držite tri tipke istovremeno, da se omogući tester i ulazak u mod za kalibraciju.Prvo prikažite broj zapisa kalibracije, a zatim unesite službeni program uzorkovanja za kalibraciju, za prikaz 0u0A.U to vrijeme закоротите ulazni pozitivan i negativan полюсы i kliknite na "OK" za završetak prikaz J10u.Pošaljite standardni napon istosmjerne struje U 10,00 između ulaznih pozitivnih i negativnih polova, a zatim kliknite na "OK" za prikaz J2.0A, podnesite 2 na izlazni negativna elektroda (smjer protoka) i ulazni negativna elektroda (smjer bijega).

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Stanje skupštine - Spreman za rad
  • Način komunikacije - Bluetooth-kompatibilni
  • Podržava prolazni struja - maksimalna rezolucija 3000А 0,001 A
  • Napon pražnjenja - 1,00 U-15,00 U, Rezolucija 0,01 U
  • Broj modela - Tester kapacitet baterije
  • Radna struja - ne više od 70 ma
  • Napon - Istosmjerna struja 4,5-6 U (sučelje micro USB)
  • Opremljen kamerom - No
  • Maksimalna pogreška mjerenja struje - 1,5% +-0,008 A
  • Kompatibilnost - Sve kompatibilne
  • Veličina pločica - 50x37 mm/1.96x1.45 inča
  • Težina proizvoda - 27 g
  • Naziv - ALLOYSEED
  • Maksimalna pogreška mjerenja napona - 1% + 0,02 U
  • Spektar izlaznog napona - 0,5-11,0 U
  • Tehničke karakteristike - Zidni utikač EU
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1814


Naši (0)

Također mogu se sviđa