3D Иллюзионная Lampa Darove Za Mama Led noćno svjetlo Darove Za Mama Akril Гравированная Lampa noćno svjetlo Za Kabinet Spavaće sobe I Dnevni boravak

( 0 )
59.74 kn 41.81 kn

Vrsta: Rasvjeta

Informacije o proizvodu

Proizvedeno od akrila, to je proizvod se isporučuje sa zaštitnim filmom.Idealan poklon za rođendan ili praznik.

Specifikacija:

Materijal: drvo

Veličina proizvoda: oko 22x17x17 cm/8.66x6.69x6.69 cm

Težina: oko 250 g

Način napajanje: USB

Pakiranje list:

1 * noćno svjetlo, u poklon mama

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Vrhunska kvaliteta izrade: Dodajte dašak sofisticiranosti u vaš životni prostor pomoću izuzetne akril noćna lampa. Pažljivo izrađen, sa odličnim kvalitetom izrade i složenih detalja, ova žarulja emitira toplo umirujuće svjetlo, pridonosi miran san vaše obitelji.

2. Jednostavnost korištenja: Naš akril noćno svjetlo dolazi sa zaštitnom folijom koja olakšava prilagodbu i namijenjen je za jednostavnu instalaciju.Kroz kratko vrijeme uživajte u toplim, umirujućim svjetlom, uredno radim film.

3. Blagi poklon: Izrazi svoju brigu pomoću ovog akril noćna lampa - idealan poklon, kako bi se iznenaditi majku na njezin rođendan ili bilo koji drugi odmor.To je odličan način pokazati svoju ljubav prema njoj.

4. Razne aplikacije: Pritisnite gumb i ostati s mamom cijelu noć.Ovaj akril noćno svjetlo i savršen je kao božićni poklon za mamu.Niz aplikacija za bilo koje prostorije u kući.

5. Dobro napravili: Ovaj akril noćno svjetlo može se koristiti s različitim uređajima kao što su računala, punjače i mobilne telefone, zahvaljujući USB sučelju punjenja.On je također dolazi s postoljem, koja vam omogućuje da stavite ga u svakom mjestu gdje želite.

Više informacija

  • Certifikacija - Nema
  • Jesu li uključene žarulje - No
  • Oblik - Ljubimac
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Atmosfera

SKU: w18119


Naši (0)

Također mogu se sviđa