Načini V In U načinima Intelligent Design Prijenosni auto ventilator Siguran solidne Univerzalni Pogodan za zaštitu od zamagljivanja za bilo koji auto V

( 0 )
160.65 kn 110.85 kn

Vrsta: Naljepnice

Informacije o proizvodu

Karakteristike

* [Sigurna i dugotrajna] auto-grijač je izrađen od visoko-kvalitetne kabela od čistog bakra, koji pruža uštedu energije pri niskoj potrošnji i niskoj razini buke.On može brzo zagrijati i trošiti topline, riješiti problem u magli i glazura vjetrobranskog stakla vozila i osigurati sigurnu vožnju.

* [Inteligentni dizajn] ugrađeni osigurač s funkcijama automatskog isključenja napajanja i zaštita od prenapona, za vašu sigurnost.Pomoću drška, možete prilagoditi kut nagiba po želji.

* [Grijanje i hlađenje] U hladnom vremenu salon automobila može se zagrijati za nekoliko sekundi.U vrućina brzo mogu smanjiti temperaturu u vašem vozilu, pružajući vam ugodan i cool mjesto za volanom, kao i pročistiti zrak u automobilu.

* [Univerzalno pogodan za bilo koji auto sa naponom od 12]: Dizajniran za kompatibilnost sa širokim rasponom vrste vozila, od kompaktnih automobila do terenskih vozila i kamiona, naš automobil grijač osigurava da možete ostati u toplini, bez obzira na što se vozite.

* [Jednostavna instalacija] Samo zalijepite ovaj automobil ventilatora u priključak auto-napajanje je 12 v, za otvaranje i prebacite na željeni način rada nakon otvaranja.

Specifikacija:

Naziv: Auto-grijač

Duljina kabela za napajanje: oko 1,05 m

Boja: crna + siva

Napon: 12

Materijal: ABS

Karakteristike proizvoda: topla i hladna double primjena

Način postavljanja: dvostrane ljepljive trake

Primjena proizvoda: za konvencionalnih automobila ili kućnu upotrebu

Značajke proizvoda: odmrzavanje i zaštita od zamagljivanja, rotacija 360 stupnjeva

Univerzalni pribor = Yes

Sadržaj paketa:

1 * Auto-grijač

Napomena:

1. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika koje se nude na web-mjestu, zbog mnogih faktora, kao što je osvjetljenje monitora i osvjetljenju.

2. Molim vas, dopustite malo odstupanje podataka dobivenih prilikom ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w178774


Naši (0)

Također mogu se sviđa