Profesionalni Napredni Šah Digitalni Timer Šahovski Sat otkucava Gore Dolje Društvene Igre Satovi Igre Štoperica za Obiteljska Igra Šah

( 0 )
297.05 kn 154.48 kn

Informacije o proizvodu

Digitalni Šahovski Odbrojavanje Štoperica Za Natjecanja na Baterije sa LCD zaslon Jednostavan Timer Natjecanja za Obiteljski Osobnu Uporabu

Karakteristike:

1. Robustan dizajn s dva žetona: Naš profesionalni šahovski sat je opremljen s dva neovisna čipovima, jedan za crne i jedna za bijelo, što osigurava stabilnu i točno vrijeme za oba igrača.Zaboravite na probleme sa sinkronizacijom i fokusirajte se na igru.

2. Veliki LCD zaslon: Zahvaljujući LCD zaslonu veličine 115х17 mm naš digitalni šahovski timer pruža prostrani zaslon sa jasnim i lako čitljiv brojkama.Nemojte isprobavati umora, prate tok igre i preostalo vrijeme s najvećom jasnoćom.

3. Odličan proizvodni proces: U našim međunarodnim šahovskim satovima koristi automatizirani tehnologija lemljenje, omogućuje sigurno pričvrstite sve komponente na ploči.To osigurava trajnost prilikom transporta, sprečavanje oštećenja brojila.Osim toga, digitalni zaslon ostaje neoštećena, bez ikakvih nestalih segmenata, a gumb ostaju pomoći i pouzdani.

4. Svestranost za različite igre: Dizajniran za međunarodne šah, Go, i drugih strateških društvenih igara, ovaj zadaci za natjecanja je svestrani pomagač kao i za ljubitelje šaha, tako i za akademske institucije u igri.Bez obzira da li ste profesionalni igrač ili početnik, ovi satovi su pogodni za sve razine izrade i vrsta igre.

5. Pogodno za igrače i institucije: da Li je to za osobnu uporabu ili u okvire kako bi se, naš lagani natjecateljski mjerač je idealan za šahisti kuće, šahovskim klubovima i školama.Poboljšajte svoj gameplay, organizirajte turnire ili vlak početnike šahisti uz ovaj pouzdan i multifunkcionalni mjerač vremena.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Osnovni materijal: ABS

Paket veličina: 140x90x48 mm / 5.46x3.51x1.87 cm

Bruto težina: 300 g

Napomena:

Dolazi bez baterija.

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1x Timer

Više informacija

  • Dob - > 6 godina
  • Osnovni materijal - ABS
  • Bruto težina - 300 g
  • Pakiranje veličina - 140x90x48 mm /5.46x3.51x1.87 cm
  • Materijal - Plastika
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - Shunmaii

SKU: w17551


Naši (0)

Također mogu se sviđa