Vakuum mlaznice za Dyson V7 V8 V10 V11 s fleksibilnim velikim valjcima, smjenski krunica mekom valjka četke s led pozadinskim osvjetljenjem

( 0 )
215.53 kn 172.41 kn

Informacije o proizvodu

Pouzdan kompatibilnost - Ova čistač za četkice za seks, koristi izravno usisavanja pomoću быстроразъемной gumb, savršeno kompatibilan s Dyson V7, V8, V10, V11. Быстросъемная konstrukcija olakšava čišćenje nakon upotrebe, a роликовую četkica može isprati vodom.

Učinkovito pročišćavanje - [Poboljšanih bilateralnih veliki kotači pružaju glatko i učinkovito čišćenje.] Osim toga, u donjem dijelu četke usisivač ima tri valjka koji mogu ploviti fleksibilno i brzo.Osim toga, motorna glava ovog usisavača može rotirati za 90 ° lijevo i desno i na 180 ° naprijed i natrag, tako da je idealan za sveobuhvatno čišćenje, bilo da je donji dio stola ili ugao kauča.

IDEALAN ZA parket - ovaj prilog dovoljno je mekan, kako bi zaštitili vaše podove od ogrebotina, kao što su staklo, pločice, mramor i drvo.Ako imate djecu ili kućne ljubimce, ovaj dodatak za usisivač pomoći će vam nositi se s problemima udisanje prašine i kose.

Dizajn sa led pozadinskim osvjetljenjem - ovaj dodatak za seks opremljen s integriranim led pozadinskim osvjetljenjem.Možete pospremiti sve tamne kutove, pa čak i koristiti ga u mraku, onda je mekana četka ovog alternativnog usisivač će se okupiti prašinu i dlake, koja lako preskočiti uobičajene пылесосной glavom.

Materijal: plastika

boja: kao na slici

Sadržaj pakiranja:

1 x meki baršun četka za pod sa valjkom

1 x četka za čišćenje

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w17287


Naši (0)

Također mogu se sviđa