Za Yamaha FZ8 FZ 8 2010-2014 2013 Motocikl Torbica Всесезонный Univerzalni Prašinu Снегозащитный Vanjski Motocikl Vodootporna Torbica

( 0 )
171.54 kn 137.20 kn

Informacije o proizvodu

Opis :

★ 【 Odgovara za sve modele】: Naš moto torbica je pogodna za Yamaha FZ8 FZ 8 FAZER 2010-2014 2013 2012 2011. (Molim vas izmjerite svoj motor prije naručivanja.)

★ 【Visoko kvalitetni materijal】: Vanjski vodootporna torbica za motocikle je napravljen od tkanine Oxford i obloge od poliuretana i UV-zračenja, za zaštitu.Ona je univerzalna tijekom cijele godine te je vodootporna, снегостойкой, ветрозащитной, пылезащитной, солнцезащитной, laka i super mekanu.

★ 【Zaštita od krađe i praktičnost nošenje】: Torbica za motocikl opremljen замочной скважиной za sprečavanje krađe.Kada motor ne koristi, možete ga zaključati.Ovaj motocikl torbica dolazi sa torbicom za pohranu, što ga čini vrlo praktičnim za nošenje.

★ 【Jednostavnost korištenja】: Moto torbica ima elastična dizajn, instalacija ne može biti jednostavnija.Samo stavite ga učvrstiti svoje, i sve je spremno.

★ 【Dizajn s ветрозащитной insignia 】: Donji pokrov za motocikl opremljen ветрозащитной insignia, koja pomaže da se bolje zatvoriti svoj motocikl, što torbica za motor je vrlo pouzdan, čak i prilikom jakih vjetrova

Tehničke karakteristike:

Stanje: 100% potpuno novi

Materijal: tkanina Oxford

Boja: crna, srebrna

Veličina: S-4XL

Porijeklo: kontinentalna Kina

Popis paketa:

1x torbica za motocikl

1x torba za nošenje

Korisni savjeti:

Molimo vas, izmjerite dimenzije vašeg motocikla prije kupnje.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w170535


Naši (0)

Također mogu se sviđa