10 kom. tepih za čišćenje usisivač, robot-usisavač, maramice za G8000/G8000Pro Izravna isporuka

( 0 )
80.14 kn 56.12 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

OOTDTY

Korisna model: Pogodno za pribor za подметальной strojevi G8000 / G8000Pro.Osigurajte maksimalne performanse vašeg robota-usisivača s pomoću tih rezervnih dijelova za obuću od 10 kom.

Izrađene od mikrovlakana, dobro upijaju vodu.Periva i za višekratnu upotrebu.Poboljšajte čistilica karakteristike robota, smanjuje količinu prašine i peludi.

Jednostavnost instalacije: se postavlja na mjesto za brzu i ne zahtijeva napor zamjene, nema alata ne zahtijeva nikakve dodatne alate za montažu nije potrebna.

Ovi rezervni dijelovi za швабр idealni su za zaposlene ljude koji žele sadržavati svoj dom čistim, bez trošenja previše vremena na ručno čišćenje.

Bez obzira imate li parket, pločice ili tepiha, te rezervni dijelovi za obuću pružaju praktično rješenje za održavanje čistoće spola.Jednostavno pričvrstite ih na robotu-električna i dopustite mu da obavljaju posao za vas.

Tehničke karakteristike:

Materijal: tkanina

Veličina: kao na slici

U isporuku je uključeno:

Tepih za pranje podova 10шт.

Napomena:

Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što napravite rezervaciju.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Više informacija

  • Tip vakuum dogovor - Krpe za obuću
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Rezervni dijelovi za usisivač

SKU: w16707


Naši (0)

Također mogu se sviđa