2 par/ pakiranje kompresije čarape, sportske čarape 30 mm hg. žlice. Oticanje do koljena, dijabetes, proširene vene, muške i ženske čarape za maraton

( 0 )
87.62 kn 50.82 kn

Informacije o proizvodu

Naš dućan Zingso je profesionalni prodavatelj robe za sport i aktivni odmor, posebno u oblasti kompresije čarape, sportske čarape.Mi smo uvijek činimo sve što možemo kako bi našim kupcima ponuditi kvalitetan proizvod i 100% zadovoljavajući službu za korisnike.

Zašto je sada sve više i više ljudi vole da nose kompresije čarape?

Bilo da ste sportaš, koji želi uspjeti u igri, dugo vremena sjediti tijekom putovanja ili na poslu, ili netko tko se suočava s boli zbog kroničnih bolesti, održavanje odgovarajuće protok krvi u nogama je od najveće važnosti.Naše kompresije čarape razvijeni pomoću najnovijih tehnologija kompresije svoda stopala do tele mišić, koji pruža ciljanu potporu stopala i tele mišiće, pomaže održavati protok krvi za poboljšanje sportskih rezultata i ublažavanje bolova kod niza bolesti.

Smanjuje rizik od ozljeda.

Pruža dodatnu компрессионную podršku za stabilizaciju svoda stopala, zglobove i mišiće.Smanjuje vibracije mišića i микроразрывы.Sprečava grčeve i ozljede.Poboljšana podrška može spriječiti ozljede zbog slabe mišićne snage, posebno u drugoj polovici maratona.

Poboljšava svoje rezultate.

Za sportaše izdržljivosti ključni mehanizam je "pumpa za tele mišić" - pri svakom koraku ili se pritisne pedala kompresija i разжатие tele mišiće gura krv natrag u srce.Naše kompresije čarape pružaju dodatni pritisak, koji pojačava taj crpna djelovanje, ubrzava dotok toliko potreban kisik za rad mišića.Ubrzava cirkulaciju krvi natrag u srce i uklanja iz mišića proizvodi metabolizma.

Pomaže da se brže oporavi.

Potiče protok krvi i poboljšava isporuku kisika u mišiće.Smanjuje proizvodnju mliječne kiseline, bol mišića i osjećaj težine u stopalima.Brži oporavak nakon "bol u mišićima s отсроченным početka".

Pomaže spriječiti ili smanjiti oticanje.

Pomaže u kontroli edema zbog poboljšanja cirkulacije krvi i ubrzava izlučivanje otpadnih tvari u stanice.Smanjuje otekline i umor od dugog sjedenja ili stajanja imala.Idealna je za trudnice i one koji dugo sjedi ili stoji tijekom putovanja ili na poslu.

Pomaže Ublažiti Bol Pri Tabani Фасциите

Dizajniran komprimirani za ublažavanje boli pri tabani фасциите, пяточных шпорах i bolovi u svoda stopala.Pomaže kod bolova u stajanje i hodanje.Kompresija smanjuje upalu ligamenata, ubrzavajući proces ozdravljenja.

Tko može doći u ruci kompresije čarape:

1, za Trudnice

2, Sportaše i aktivne ljude da se bave sportom, trčanje, пешими u šetnji, vožnji biciklom, nogomet itd.

3, Čestim putnicima ili svakome tko počini duge letove avionom.

4. Posao koji zahtijeva od vas puno vremena provesti na nogama: medicinske sestre, Nastavnici, graditelji, kuhari, linearni radnici, osoblje restorana i sl.

5, Posao koji zahtijeva dugo sjedenje: uredski radnici, vozači itd.

6, Svima koji pate od proširenih vena, edema, подошвенного фасциита i tako dalje

Naziv proizvoda: kompresije čarape

Razina kompresije: prva razina (20-30 mm hg.stih)

Vrsta proizvoda: Hermetičke čarape

Boja: kao na slici

Veličina: S/M, L/XL, XXL

Vrsta proizvoda: Čarape za odrasle

Debljina: srednja

Materijal: najlon

Osnovni sastav tkanine: najlon

Funkcija: daje oblik, zaštita od trenja

Odgovarajući sezone: proljeće, jesen, zima, ljeto

Stil: Sportski

Što je razina odabrati?

Prva razina (20-30 mm hg.stih): Pogodan za sprječavanje bolesti kod ljudi.Na primjer, učiteljima, djelatnicima prometne policije, medicinske sestre, liječnike, косметологам, гидам u kupovinu i tako dalje, I ove čarape su također prikladni kada ranim simptomima, kao što su slabost venozne žila donjih udova, previše dugo stajanje uzrokuje bol.

Razina 2 (30-40 mm hg.stih): Za one koji imaju jasne simptome u donjim ekstremitetima i oni su u pratnji nemir u nogama (na primjer, bol u udovima, umor, oticanje i ekcemi, grčevi, trnci, pigmentacija i tako dalje), флебит, trudnoća, nakon ekscizije potkožnih vena i sindrom tromboze dubokih vena.

Razina 3 (40-50 mm hg.stih): Pogodan za osobe s jakim edemom, потемневшей kože i nepovratni лимфедемой.

Više informacija

  • Materijal - Najlon
  • Visina cijevi - dug i cijevni
  • CN - Guangdong
  • Naziv robe - kompresije čarape
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Visina crijeva - Visine do koljena
  • Dobna klasifikacija robe - Čarape za odrasle
  • Osnovne komponente površine - Najlon
  • S razdvajanjem prstiju - No
  • Pogodan za sezonu - Ljeto, Zima, Proljeće, Jesen
  • Veličina. - S/M, L /XL
  • Naziv tkanine - Flaks
  • Paul - Muškarci
  • Boja - kao na slici
  • Debljina - sekundarna

SKU: w16668


Naši (0)

Također mogu se sviđa