Muške sportske tenisice, otporan na habanje pješačke tenisica od umjetne kože, udobne tenisice na platformu, lagani za proljeće-jesen

( 0 )
405.51 kn 202.75 kn

Informacije o proizvodu

Gospodo Pješačke Tenisice, otporan na habanje Tenisice na čipka-up Od Umjetne Kože, Udobne Tenisice na platformu, Lagane Tenisice za putovanja na otvorenom

Karakteristike:

1. Visoka trajnost: Naša obuća je izrađena od posebno tretiranih habanje materijala, pružajući vrhunsku trajnost i otpornost na habanje.Oni su dizajnirani na takav način da izdrži različite uvjete rada, što produžuje vijek trajanja cipela.S naše cipele za hodanje možete uživati dugih operativne karakteristike i pouzdanost čak i u vrijeme intenzivnog vježbanja.

2. Stabilna podrška: Naša sportska obuća pažljivo osmišljen kako bi se osiguralo stabilno podršku prstiju stopala i gležnjeva, smanjiti rizik od uganuća i osiguravanje ravnoteže i stabilnosti u vrijeme treninga.Dobro osmišljen dizajn pruža pouzdanu slijetanje i sprečava nepotrebne pokrete nogu, dopuštajući vam da se usredotočite na treningu, bez brige.

3. Jednostavan udobnost: Doživite maksimalnu udobnost s našim plućima кроссовками. Izrađene od lakih materijala s udobnim postavom, oni smanjuju pritisak na stopala i pružaju ugodno nošenje.Možete vježbe za dugo vremena, bez osjećaja umora, a pruža optimalnu udobnost.

4. Amortizacija: Naša cipele na platformu je opremljen sa profesionalnim амортизирующими tehnologijama i materijalima.Oni učinkovito apsorbiraju visoke udaraljke opterećenja tijekom takvih aktivnosti kao što su skakanje ili trčanje, smanjuje pritisak na zglobove i štiti njihovo zdravlje.Uživajte u poboljšanom zaštitom zglobovima i smanjenim nemir, dopuštajući vam da se pojavi na najbolji mogući način.

5. Moderan izgled: Kombinirajući stil i funkcionalnost, naše cipele čipka-up nudi moderan izgled sa širokim izborom oblika i boja.Ne samo da oni pružaju iznimnu udobnost za vrijeme treninga, ali i omogućiti da pokažu svoj osobni stil i modni ukus.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Materijal top: poliuretan

Materijal potplat: guma

Boja (opcionalno): crna, ljubičasta

Paket veličina: oko 310 mm (12,20 inča) X 200 mm (7,87 inča) X 120 mm (4,72 inča)

Veličina proizvoda: 39-44

Neto težina: oko 1000 g

Dimenzije 39 40 41 42 43 44

Američki veličine 6,5 7 8 8,5 9 9,5

Duljina stopala (mm) 245 250 255 260 265 270

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 par x tenisice

Više informacija

  • Neto težina - Oko 1000 g
  • Materijal - PAMUK
  • Materijal vrh - PU
  • CN - Guangdong
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal nogama - Guma
  • Paul - Muškarci
  • Veličina proizvoda - 39-44
  • Pakiranje veličina - Approx. 310mm (12.20in) X 200mm (7.87in) X 120mm (4.72in)
  • U boji (opcija) - Crna, Ljubičasta
  • Naziv - Shunmaii

SKU: w166253


Naši (0)

Također mogu se sviđa