Подростковое балетное haljina Sansha, odijela na бретелях, Полиамидное odijela za ples za djevojčice, гимнастическая dance odjeća 50BB1020P

( 0 )
205.59 kn

Oznake za robe: гимнастическая dance odjeća od poliamida, dječji plesni kostim od poliamida, балетное haljina od poliamida, djevojke u балетном odijela

Informacije o proizvodu

O САНШЕ

Frank Raul-Duval, mladić iz francuske aristokracije, 1982. godine je ponudio inovativan dizajn "baletne cipele sa zasebnom jedini". Nakon mnogih ispitivanja i доработок na svjetlo dana pojavio mekana obuća Pro1C sa zasebnom potplat.

Na sajmu Paris Expo 1994 ove plesne cipele Sansha sa zasebnom potplat je napravio veliku senzaciju i izazvao brojne pljesak, koji su se zvali najveća revolucija i inovacija u svijetu.

Nakon više od 30 godina razvoja brand Sansha pokriva praktički sve vrste plesne obuće, odjeće i pribora, surađuje s više od 200 stručnih балетными танцевальными bendovima širom svijeta, pružajući prilagođene proizvode za predstave na sceni profesionalni танцорам.

Izrada po mjeri i po porudžbini

Imamo vlastita tvornica, i dizajneri, i možemo proizvoditi sve vrste kvalitetne plesne cipele, kao što su: cipele za tango, latino, jazz, balet i sl...

Možemo također primati prilagođene i posebne narudžbe, molimo vas, prvo razgovarati o dogovor s našim osobljem službe za korisnike.

Hvala za vaše povjerenje, a mi ćemo učiniti sve što je moguće da služi vama.

Načini dostave

Poslat ćemo vam robu avionom CN Post, E-PACKET ili standardnom poštom www.gradaniza5.com.hr.Ako vam je potrebna brža dostava, molimo kontaktirajte nas.

Mi ne možemo garantirati vrijeme dostave međunarodnih operacija zbog mnogo nepoznatih faktora. ali ako pošiljka nije stigla u očekivano vrijeme, molimo kontaktirajte nas, mi ćemo vam pomoći pronaći ga i dati vam zadovoljan odgovor.

Napomena: kupci su odgovorni za sve dodatne carinske pristojbe carine i poreza pri uvozu.I žao mi je što mi se ne refundira troškove dostave za odricanje od parcele.

Naši

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i stavite 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti vaše probleme!Mi smo stvarno cijenimo vašu suradnju!

Više informacija

  • Materijal - Polyester
  • Paul - Djevojke
  • Naziv - Санша
  • Boja - Roza/plava/zelena
  • Sezone - Proljeće
  • CN - Fujian
  • Tkanina - 75% Poliamid + 25% Elastan
  • Broj modela - 50BB1020P
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv odjela - Djevojke

SKU: w165778


Naši (0)

Također mogu se sviđa