Brushless motor, Inkjet ventilator, турбовентилятор, 120 000 okretaja u minuti, Snažan kolektor prašine, Vrećicu za komprimirani zrak, Alat za čišćenje tipkovnice, Sučelje Type-C

( 5 )
290.52 kn 250.59 kn

Informacije o proizvodu

Ovaj inkjet ventilator jednostavan dizajn, разумен u dizajnu i moćan nastup.Korištenje бесщеточного motora s visokom frekvencijom vrtnje 120 000 o / min može pružiti visok kapacitet terminala / usisavanje, jaka snaga vjetra, prekidač jednom tipkom, jednostavno i praktično rukovanje sa savršenim učinkom uklanjanje prašine.Brzina vjetra do 33 M / S, snaga motora do 100 Vata.

Pogodan za puše ugljičnog dioksida, industrijske prašine, čađi, čišćenje tipkovnice, čišćenje automobila i motora, čišćenje centralne konzole automobila, čišćenje automobilskih pukotine, čišćenje otirači za noge, čišćenje smeća za piknik, надувания zračnih jastuka i sl.

Karakteristike:

【Kompaktni dizajn】: Bežični ručni ventilator integrira funkcije usisavanja i terminala, on je mali i elegantan, kompaktan i lagan, jednostavno ga je prenositi i prilagoditi za rad u skučenim uvjetima.

【Materijal premium klase】: Napravljen je od ABS plastike i silikona, vatrostalno i toplinu, izdržljiva i коррозионностойкий, s dugim vijekom trajanja.

【Выдувная s usisne rublja i brushless motor】: visoka brzina 120 000 o / min može osigurati veću snagu puše / usisavanje, jaka snaga vjetra, prekidač jednom tipkom, jednostavno i praktično rukovanje sa savršenim učinkom uklanjanje prašine.Brzina vjetra do 33 M / S, snaga motora do 100 Vata.

【Višenamjenski dizajn】: Opremljen je funkcijom terminala s pozitivnim rotacije, povratak funkcija usisavanja (koristi se s kompletom za usisavanje patrone) i 3 razina opcije prikaza količine električne energije.To je univerzalni alat za čišćenje kuće, automobila i ureda, odgovarajući za čišćenje kutova automobila / kuće / ureda / šavova, kao i za brzo napuhavanje različitih uređaja.

【3-faza prilagodbe i potpuno podesiv podešavanje brzine】: Kombinirajte 3-stepenasti regulaciju brzine s funkcijom kontinuirano podešavanje brzine, i vi ćete biti u mogućnosti prilagoditi u skladu s potrebama korištenja.Možete mijenjati snagu vjetra laganim dodirom, što je jednostavan i praktičan za rukovanje, što znatno povećava učinkovitost čišćenja.

【Punjiva litij baterija】: dizajn sučelja punjenja TYPE-C Ugrađeni ionska baterija velikog kapaciteta omogućuje učinkovito čišćenje bez prekida, maksimalan vijek trajanja - 3,5 sata.

【Моющийся filter】: Koristite vrlo učinkovit filter koji se može učinkovito hvatanje sitnih čestica, oprati i isjeckati, kao i održavati okoliš.

【Široku primjenu】: Pogodan za ispuštanje ugljen, industrijske prašine, čađi, čišćenje tipkovnice, čišćenje automobila i motora, čišćenje centralne konzole automobila, čišćenje pukotine automobila, čišćenje mrvica otirači za noge, čišćenje smeća za piknik i tako dalje

Tehničke karakteristike:

Naslov: Inkjet ventilator

Materijal: ABS + silikon

Boja: narančasta, žuta, zelena (opcionalno)

Ulazni napon punjenja: 5

Ulazna struja za punjenje: 2

Baterija: Ugrađena punjiva litij baterija 7,4 2600 mah bateriju (dolazi u kompletu)

Vrijeme punjenja: 3 sata

vrijeme rada na 1 isporuci: 3,5 sata

vrijeme rada na 2 isporuci: 2 sata

vrijeme rada na 3 isporuci: 1 sat

Raspon radnih naprezanja: 6-8,4 U

Maksimalna radna struja: 5A

Maksimalni broj okretaja бесщеточного motora: 120 000 o /min

Maksimalna snaga motora: 100 W

Maksimalna brzina vjetra: 33 m /s

Veličina proizvoda: 33 * 105 * 121 mm / 1.30 * 4.13 * 4.76 palac

Težina proizvoda: 460 g

Veličina pakiranja: 130 * 110 * 60 mm / 5.12 * 4.33 * 2.36 palac

Težina paketa: 465 g

Pakiranje list:

1 * Inkjet ventilator

1 * s usisne mlaznica

1 * s usisne četke

1 * USB kabel za punjenje

1 * Priručnik

1) primamo Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene preko sigurnog sustava za escrow.

2) Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

3) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo, uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana.

Više informacija

  • Tip motora - Brushless
  • Vrsta - Turbo Blower
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - KKMOON LCD zaslon
  • Korištenje - Uradi SAM za dom
  • Broj modela - inkjet ventilator
  • Izvor napajanja - Baterija

SKU: w15473


Naši (3)

Autor: Klijent
| 2023-12-23

Maleni, ali s mlijekom некачественным

Autor: Klijent
| 2023-12-28

Moćniji nego što mislite. Zadovoljstvo

Autor: Klijent
| 2023-12-23

Odličan proizvod po posebnoj cijeni

Također mogu se sviđa