Visokokvalitetna srebrno-metalne olovke-roller serije Ca Diabolo, Luksuzan kancelarijski pribor za pisanje, Poklon Uredski školski pribor, гелевые olovke s dragim kamenom

( 0 )
420.54 kn 231.28 kn

Informacije o proizvodu

Originalna kutija:

Jedinstven dizajn i 100% potpuno novi!

To je potpuno nova ručka, ona je lijepa i odgovarati svaki Dužina: približno 13,8 vidi Pisanje: Glatki Preljev: tinta međunarodnog standarda, boja: crna Upotreba: Mehanička vodič za rad pera

O nama:

1. Uvijek težimo za savršenstvom, inovacijama, kvalitetu proizvoda i visoki standard usluge kupcima.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se, prvo nas kontaktirajte, mi ćemo poduzeti aktivne korake koji će vam pomoći riješiti problem u roku od 24 sata od ponedjeljka do nedjelje.Hvala.

2.Mi brod u roku od 72 sata nakon što primimo vašu uplatu.Ponekad upućivanje može biti odgođen zbog

Carinske provjere.Vaše razumijevanje i strpljenje će biti visoko

poštovati.

ZADOVOLJSTVO KUPACA

Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica prije ili nakon kupnje.Jamčimo vaše zadovoljstvo na 100%.

PLAĆANJE

Na stranicama je na raspolaganju mnoštvo načina plaćanja www.gradaniza5.com.hr kao što su kreditne kartice, bankovni transferi u realnom vremenu, u offline-uplate (bankovni transferi i Western Union).Možete odabrati najpovoljniji način za vas.Da bi zaštitili svoje interese, vaša uplata će biti privremeno zadržan www.gradaniza5.com.hr i ne prenijet će nam do tada, dok ne dobijete narudžbu, a ne biti zadovoljni njime.

Dostava

1. Cijena dostave: Idite na karticu "Dostava i plaćanje", na stranici s detaljima o proizvodu, i vidjet ćete informacije o isporuci.Možete izračunati utovar trošak, tako da upišete potrebne podatke.

2. Vrijeme na putu: vrijeme putovanja zavisi od različitih načina isporuke.

3. Vrijeme obrade proizvoda: vrijeme obrade za određenu rezervaciju ovisi o vrsti proizvoda i stanje zaliha.U osnovi, vrijeme obrade može biti u rasponu od 3 do 15 radnih dana.

Pravila povrata

Naši

Jer vaše je mišljenje vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.To traje svega 1 minutu.Hvala!

Više informacija

  • Značajka tinte гелевой olovke - Normalan
  • Točka Snimanja - 0,7 mm
  • Korištenje - Uredski i Školski Ručka
  • za posebne prigode - Božić, Rođendanski poklon
  • Briše Ili Ne - No
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Гелевая Ručka
  • Materijal - Metalne
  • Broj modela - mačji tor
  • Vrsta tinte za гелевой olovke - Gel-Tinte

SKU: w154350


Naši (0)

Također mogu se sviđa