Držač slavine Dobre performanse pri savijanju, dva utora, dodatni mrežni prilagodnik s 15-амперным mini-bankomata za GPS auto alarmi

( 0 )
116.80 kn 70.05 kn

Informacije o proizvodu

Držač od 10 komada Dodajte mrežni adapter s dva priključka za spajanje do 15-амперному mini-банкомату

Značajke: 1. Držač s dva priključka: daje 1 držač za zaštitu postojećih lanaca i drugi držač za zaštitu novog lanca.Plava fleksibilan vrat utičnice, koji se vrlo lako spaja na bilo koji оголенным žice sa samo škripca.

2. Jednostavnost korištenja: Nema potrebe za obrezivanje ili spojiti žice za postavljanje vaše elektroničke dodatne opreme, povoljno i jednostavno dodajte dodatne hrane ili priključiti na kutiji.

3. Kvalitetan materijal: Izrađen od visoko-kvalitetne plastike koji ima dobre karakteristike na savijanje, otpornost na topljenja i odlična električnu vodljivost, izdržljiv i praktičan za vaše self primjene.

4. Višenamjenski: možete koristiti ovaj držač s dva utora pri dodavanju led trake, radar-detektori, dvr ili bilo koje druge elektronike, zahtijevaju izravnu vezu u kutiju bez rezanja ili nastavaka.

5. Široka kompatibilnost: 3pcs mini adapter s 5-амперным mini-blade je pogodan za korejskih automobila; 4kom mini adapter s 15-амперным mini-blade odgovara automobila u Japanu i SAD-u; 3pcs standardni adapter sa standardnim nožem na 5 Ampera pogodan za europske automobile.

Specifikacija: Tip proizvoda: adapter

Materijal: plastika

Tip kabela: AWG 16

Dužina žice: pribl. 7 inča

Podrška: mini-bankomat Blade

Uključuje 15A mini-bankomat Blade i spojnice dna priključak

Napon: 12

Odgovarajući tip: univerzalni

Popis paketa:

10 x Adapter

10 x engleska pin

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w1523


Naši (0)

Također mogu se sviđa