Oznaka na vozilu sa slikama životinja fennec fox, grafička dekorativna naljepnica na kamion od PVC-a, perforirana svestran vinil naljepnica za automobil

( 0 )
146.78 kn

Informacije o proizvodu

Značajke - Perforirana slika na auto naljepnici čini sliku vidljiv izvana i просвечивающим iz unutrašnjosti automobila.Nedostatak vizualne smetnje.Nedostatak blijedi.

MATERIJAL - Naljepnica na stražnji prozor je izrađen od prozirnog perforirane prozora film 50/50 s латексными tinte i vinil ljepilom za smanjenje pregrijavanja i izloženost suncu.Svaka naljepnica zalijepljena digitalni tisak postojana na uv tinte za dobivanje svijetle, стойкого na blijeđenje slike, koja će trajati godinama.

VELIČINA Naljepnice na stražnja stakla dolaze u dvije veličine: 58 cm x 150 cm, 58 cm x 170 cm, a mogu biti oštećeni pod bilo stražnje staklo.Naljepnica na stražnju stranu vozila s naznakom экосольвентными tintom, водонепроницаема i uklanja.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA - Lako se postavlja i uklanja, jednostavno uklonite podlogu, ljepila i odrežite!Koristite oštar nož ili preciznost nož za rezanje naljepnicu na rubu okvira.

POGODAN ZA Naše perforirani naljepnice su pogodne za sve vrste vozila, stražnji naljepnice su namijenjeni za korištenje na stražnjim i bočnim prozorima automobila, vozila, suv vozila, komercijalnih vozila, kompaktnih automobila i svega što se nalazi između njih.

Više informacija

  • Smještaj naljepnice - Stražnje vjetrobransko staklo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w14987


Naši (0)

Također mogu se sviđa