Sprej Protiv Zamagljivanja Za Sprečavanje Zamagljivanja Vjetrobranskog Stakla Za Naočale, Kućna Elektronika 50 ML Set Za Čišćenje Naočala, Zamagljivanja VR

( 0 )
50.38 kn 31.72 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

Sprej protiv zamagljivanja za naočala omogućuje vam da dobijete kristalno čiste leće bez zamagljivanja za nekoliko sekundi.Efekt je vrlo dug.Ne ostavlja tragove.

Specifikacija:

Naziv: Alat za odmagljivanje

Količina: 50 ml

Pakiranje list:

1 kom. * lijek protiv zamagljivanja

2 kom. * krpa za naočale

1 kom. * Priručnik za uporabu

Napomene:

1. Zbog svjetlosnih efekata i kut postoji razlika u boji proizvoda, molimo za razumijevanje.

2. Zbog ručnog mjerenja dopuštena odstupanja u iznosu od proizvoda.

Detalje o proizvodu

1. Udoban transport -sprej za zaštitu od zamagljivanja bodova idealan za putovanja, odmor nošenje. mali i lagan, jednostavno ga je nositi sa sobom.Možete ga staviti u ruksak, ne zauzima puno prostora.

2. Jednostavnost korištenja - Sprej za zaštitu bodova od zamagljivanja Obrišite i isperite, dajući površinu da se osuši. Sprej jednom na čistu leću i ostavite na trenutak.Ravnomjerno nanesite mekom krpom.

3. Praktično sredstvo za čišćenje naočala - sprej protiv zamagljivanja za naočala omogućuje vam da dobijete kristalno čiste leće bez zamagljivanja za nekoliko sekundi.Efekt je vrlo uporne.Ne ostavlja tragove.

4. Široku primjenu - Sprej protiv zamagljivanja za vjetrobranskog stakla pogodna za zaštitu od ronjenje, vjetrobransko staklo, dalekozora.Dobro radi s optičkim прицелами, хоккейным štit i drugim površinama.Može očistiti ogledalo u kupaonici, naočale, naočale za plivanje, sportske naočale.

5. Odlične ideje za poklone - Sprej protiv zamagljivanja - vrlo koristan mali dar.Savršen poklon za Božić ili odmor.Pogodan kao poklon prijateljima, članovima obitelji, kolegama i sl. koji su posvuda nositi naočale.

Više informacija

  • Broj modela - Lijek protiv zamagljivanja
  • Certifikacija vanjskih iskusenja - ce
  • Količina robe - zaštita od zamagljivanja
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Posebne karakteristike - Sprej protiv zamagljivanja

SKU: w14810


Naši (0)

Također mogu se sviđa