Krema Za Torbica Za Lice Sa Zaštitom Od Uv Zračenja Je Unisex, Ветрозащитный Šlem Za Skijanje, Biciklizma Na Otvorenom, Puna Zaštitna Torbica Za Osobe S Шейной Гетрой Za Zaštitu Od Sunca

( 0 )
66.93 kn 33.47 kn

Informacije o proizvodu

Glavne točke:

1. Materijali vrhunske kvalitete: Naša biciklistička maska za lice, izrađen od ledenog svila i pamuk meka, sigurna i nema miris.On je izdržljiva i dugotrajna, pruža vam vrhunsku zaštitu za vrijeme vožnje biciklom.

2. Vrhunska kvaliteta izrade: Naš biciklistička torbica za lica nema riseva, a tanke bočni šavovi daju elegantan izgled.On je također opremljen высокоэластичной tehnologijom подшивания i uredan proces šivanja, što ga čini otpornim na završetke i izdržljiv.

3. Osjećaj jedinstvenosti: Ova biciklistička maska za lice ima originalni otvore za usta i nos, koji omogućuju vam da slobodno disanje tijekom vježbanja.Ona također ima elegantnu i lijepu ispis jasnim slovima i različiti stilovi odgovara vašoj odjeći.

4. Povećanu udobnost prilikom nošenja: Izrađen od высокоэластичной tkiva, ova biciklistička maska za lice čvrsto odgovara na vaše lice, iako pružaju učinkovitu zaštitu od sunca i prašine.On je također prozračna i lagana, tako da ga možete nositi, ne osjećajući nikakva tereta.

5. Naširoko se koristi: Ova biciklistička maska za lice ne odgovara samo za vožnju biciklom, ali i za razne aktivnosti na otvorenom, kao što su trčanje, kampiranje, ribolov, penjanje i planinarenje.Ona će zaštititi svoje lice od prašine, vjetra i sunca.

Opis:

Krema za sunčanje za lice - to je mekana i prozračna tkanina koja štiti svoje lice od sunca.Na njemu nema riseva ili spojeva, koji mogu iritirati kožu.Ona se razlikuje svojim jedinstvenim dizajnom, koji je pogodan za облегает vaše lice.Idealno je za vožnje biciklom, šetnje, ribolov ili bilo koji aktivni odmor, traži zaštitu od sunca.

Specifikacija:

1. Popularni elementi: vodeni valovi

2. Funkcija: воздухопроницаемый, zaštita od uv zračenja, štitnik za sunce.

3. Stil: hip-hop

4. Boja: siva s uzorkom, plavo-bijela s uzorkom, crna s uzorkom, bijela s uzorkom, plavo-bijela plaži, crna s uzorkom

5. Stil: full cover

6. Naziv tkanine: ledeno svila

7. Sastav osnovne tkanine: pamuk

8. Veličina: (približan iznos) 45 * 28 cm / 17,72 * 11,02 u.

Pakiranje list:

prednja maska * 1

Više informacija

  • Tip materijala - PAMUK
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w147483


Naši (0)

Također mogu se sviđa