Auto Солнцезащитная poklopac Vjetrobransko staklo štitnik Za sunce Štitnik Za sunce Upravljač za Toyota V Hilux Land Cruiser Avanza

( 0 )
16.19 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

1. Poklopac sjenila izrađena od visoko kvalitetne aluminijske folije, koja je солнцезащитной i izolacijskih.Torbica dobro odražava sunčevu svjetlost kako bi se postigla rashladni učinak i spriječiti visoke temperature volana i znojenje dlanova za poboljšanje kvalitete vožnje.

2. Torbica održava temperaturu unutar vozila cool i udoban.Ultraljubičasto i высокотемпературное zračenje omogućava auto-opremu izbjegavati starenja i blijedi zbog utjecaja sunca.

3. Torbica je jednostavan za postavljanje i rastavljanje.Vi samo stavili direktno na kolu upravljača.

4. Skladištenje jednostavan i praktičan.Lako ga možete preklopiti kada se ne koristi, tako da je pogodna za skladištenje i koristan za uštedu prostora.

5. Torbica je pogodna za većinu suv-vozila, kamiona, kombi vozila i mnogih drugih automobila ima promjer volana oko 37-38 cm / 14,57-14,96 u.

Opis:

Naziv proizvoda: štitnik od sunca za volan

Materijal: platno uz pomoć premazom

Boja: srebrna

Primjenjivost: se Postavlja na volan promjera oko 38 cm / 14,96 cm i pogodna je za većinu auto kormila, predstavljen na tržištu.

Popis:

1 * Štitnik Za sunce na Upravljaču

Više informacija

  • Broj modela - štitnik za sunce
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Tkanina sa srebrnim premazom
  • Boja - srebro

SKU: w14729


Naši (0)

Također mogu se sviđa