Jastuk Za Komplet Naslona Za Ruke Držač Telefona Srednja Podrška Lakta Ruke Memory Foam Auto Jastuk Za Mekani Naslon Za Ruku Auto-Tepih Za Ruku Auto Oprema

( 0 )
265.69 kn 132.85 kn

Informacije o proizvodu

Jastuk za automatsko naslona za ruke od pjene sa efektom pamćenja, jastuk za naslon za ruku za vozača ruke, meke kutija za komplet naslona za ruke, налокотник, produžetak ruku, auto oprema

Lice:

1. Jednostavna instalacija: Unaprijedite svoj doživljaj vožnje pomoću naše jastuci za komplet naslona za ruke.Jednostavno umetnite ga u središnju konzolu kako bi se osigurala potpuna elastičnost i otpornost.Pozdravite se s neugodnim тряской tijekom vožnje i uživajte u udobnosti za jednostavnu instalaciju.

2. Ergonomski udobnost: Uživajte u udobne vožnje s našim kožni jastuk naslonima za ruke.Soft stup i inovativna pjena s učinkom memorije pružaju ugodan oporavak i na prirodan način reguliraju težinu vaše kombinacije u skladu s načelima ergonomije.Pozdravite se s umor ruke i uživajte u mirnije vožnje.

3. Zgodan i prozračni: Udobnost je presudno za vrijeme dugih putovanja.Naš središnji naslon za ruku je izrađen od prozračna debelog tissus, koji pruža kvalitetnu podršku ruke.Njegova svojstva upijaju znoj će vam pružiti udobnost u vrućim vremenskim i topline u hladno doba godine.

4. Višenamjenski dizajn: Izrađen od meke, osjetljive i elastičnih materijala, naš jastuk za automatsko naslona za ruke pruža udobnu podršku svoje ruke tijekom vožnje.Ona rasipa pritisak na lakat i smanjuje pritisak na zglobove.Ugodna za kožu, tkaninu prozračna i krupan, pogodan za bilo koje doba godine.

5. Svestranost i praktičnost: Naš naslon za ruku za vozača ruke učinkovito proširuje ograničen prostor na središnjoj konzoli većinu modela automobila.Njegov multifunkcionalni dizajn je pogodan za različite veličine i oblika, čime uredno postavljati takve stavke kao što su pametni telefoni, novčanici, ključevi i još mnogo toga.Spremite organizaciju i maksimalno iskoristite prostor za volanom.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Veličina proizvoda: 370.00x300.00x50.00 mm/14.57x11.81x1.97 cm

Materijal: visokokvalitetna koža + pjena s efekta memorije

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x zračni jastuk za komplet naslona za ruke

Izravna dostava.

1. Na raspolaganju nema ograničenja za izvršenje naloga na dnevnoj bazi. 2. Za SAD/CA/HR isporuke brzina je vrlo visoka. 3. Prioritetna dostava, brza isporuka u roku od 48 sati. 4.No faktura ili dobivanje ili promotivni materijali su uključeni. 5. Podrška za direktne isporuke u formatu CSV/ EXCEL (za veće narudžbe).

Više informacija

  • Dužina proizvoda - 370 mm
  • Visina proizvoda - 50 mm
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - ВОДУЛ
  • Tip materijala - Koža premium + pjena s efekta memorije cm
  • Širina proizvoda - 300 mm
  • Tip proizvoda - Nasloni za ruke
  • Težina proizvoda - 380g
  • Naziv modela - navlaka za naslon za ruku auto

SKU: w1448


Naši (0)

Također mogu se sviđa